صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس: سه‌شنبه هفته آینده، چپ‌گرد شمال به شرق میدان شهید فهمیده به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم

  • کد خبر: ۳۹۳۸۵۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
  • ۶
شهردار مشهد مقدس گفت: سه‌شنبه هفته آینده، چپ‌گرد شمال به شرق میدان شهید فهمیده به بهره‌برداری خواهد رسید و تحویل زائران و مجاوران حرم رضوی خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف، در آیین بهره‌برداری از پل بتنی زرکش و فاز اول کندرو بزرگراه پیامبراعظم(ص) به همراه ۱۴ پروژه عمرانی در منطقه ۱۰ که امروز (۳۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد، اظهار کرد: در اولین روز ماه رمضان، پروژه خوبی را به بهره‌برداری رساندیم که گشایش خوبی در کاهش ترافیک محدود ورودی مشهد از سمت جاده قوچان ایجاد می‌کند.

وی افزود: این مکان کال زرکش دقیقاً مرز و حریم شهر مشهد است که با احداث این پل و کندرو، تداخل ترافیکی با جاده کاهش پیدا می‌کند و کاهش ترافیک و ایمنی بالاتر را خواهیم داشت. به راه و شهرسازی و راهداری هم پیشنهاد دادیم از سه‌راه شاهنامه تا عمق ۲۰۰ متر را به مشهد الحاق کنند و در اختیار شهرداری قرار دهند. ما به همین نحو تعریض خواهیم کرد. برای پروژه‌های امروز، نزدیک به ۱۰۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه زمان ورود ما در این دوره پروژه‌هایی بدون مطالعات شروع شده بود، عنوان کرد: مطالعات ده‌ها پروژه آماده است که تعدادی را خودمان شروع می‌کنیم؛ بنابراین در آینده مشکل مطالعات وجود نخواهد داشت. ما در پروژه‌هایی که دستگاه‌های دولتی نتوانسته بودند، انجام دهند، وارد شدیم که یکی از آن‌ها چپ‌گرد شاهنامه است.

قلندرشریف گفت: برای اولین بار در شهر مشهد، زمین ورزشی چمن مصنوعی استاندارد فوتبال بانوان در پارک ملت کلنگ‌زنی شده و تا قبل از عید به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: روز سه‌شنبه آینده، چپ‌گرد شمال به شرق میدان شهید فهمیده به بهره‌برداری خواهد رسید و تحویل زائران و مجاوران حرم امام هشتم(ع) خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی اصغر حسین زاده
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
با عرض سلام جناب شهر دار زحمتکش و واقعا فعال مشهد یک درخواست داشتم ممنون میشم. آیا در آیند چپ کرده بعد پل می‌آید میثاق مشهد زده می‌شود چون دور برگردان بعد پل میثاق باید تاکال زرگش۳ کیلو رفت بعد درو بزنیم
امیر
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
سلام آقای شهردار برای ماه مبارک رمضان برای کارمندان رسمی سنگ تمام گذاشتند ولی کارگر های فضای سبز خدمات شهری که رسمی نیستند خیر دریغ یک ریال
سهیل
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
نمی دونم بخندم یا عصبانی بشم ؟
رضا
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
توهنر داری برو واسه فاضلاب انتهای بلوار طبرسی شمالی یه فکری بردار که تو کوچه جاریه وهمه بچه های معصوم رو مریض کرده چهار تا بتن آماده روهم گذاشتن تاثیری در رزومه کاری تو نداره
مهدی
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
شهردار مشهد واقعا خیلی کارش درسته
مشهد همیشه تمیز
هر ماه تابلوهای شهر رو هم میشورن
خدا خیرش بده
ایرانی
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
سال‌هاست شهرداری مشهد بجای احداث پل‌ها ی برگ شبدری
که بهترین شکل پل برای ترافیک هست . و بایستی در خیلی از جاهای شهر بجای چپ گرد و راست گرد از آنها استفاده میشد

فقط به دنبال کاهش اشغال زمین کمتر و مصرف بودجه کمتر و ساخت پل‌های کوچک هست
پس افتخار آنچنان نباید به ساخت این پل‌ها کوچک کرد