صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

صنعت سیاه سقط غیرقانونی | می‌توان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از مادران را از سقط منصرف کرد

  • کد خبر: ۳۹۵۱۹۴
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
رئیس انجمن علمی زنان و زایمان با بیان اینکه موضوع سقط غیرقانونی عملاً به یک «صنعت» با گردش مالی بالا تبدیل شده است، گفت: پول‌های سیاه و شبکه‌های پشت‌پرده موجب شده بسیاری از اقدامات نظارتی و برخورد‌های قانونی به نتیجه بازدارنده نرسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سودابه کاظمی ا اشاره به سهولت دسترسی به شبکه‌های غیرقانونی سقط جنین، نسبت به پیامد‌های گسترده پزشکی و روانی این اقدامات هشدار داد و گفت: موضوع سقط غیرقانونی عملاً به یک «صنعت» با گردش مالی بالا تبدیل شده است، پول‌های سیاه و شبکه‌های پشت‌پرده موجب شده بسیاری از اقدامات نظارتی و برخورد‌های قانونی به نتیجه بازدارنده نرسد. در مواردی با وجود تشکیل پرونده و معرفی افراد شهره به انجام سقط، روند رسیدگی به‌گونه‌ای است که بازدارندگی لازم ایجاد نمی‌شود.

وی افزود: علاوه بر عوارض جسمی، پیامد‌های روحی و روانی نیز قابل توجه است. احساس پشیمانی، افسردگی و عذاب وجدان در برخی افراد حتی سال‌ها پس از سقط بروز می‌کند و در مواردی فرصت بارداری‌های بعدی نیز از بین می‌رود.

رئیس انجمن علمی زنان و زایمان ادامه داد: اگر این مادران در مرحله تردید، مورد مشاوره صحیح و حمایت قرار گیرند و کسی با آنها گفت‌و‌گو کند، می‌توان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد آنان را از انجام سقط منصرف کرد و، اما اگر در همین مقطع با فردی مواجه شوند که آنها را تشویق به این اقدام کند، احتمال انجام آن بسیار بالا می‌رود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.