صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأکید دبیرکل سازمان ملل بر لزوم وارد شدن کمک‌های کافی و پایدار به غزه

  • کد خبر: ۳۹۵۳۲۶
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴
دبیرکل سازمان ملل و وزیر خارجه اردن بر لزوم وارد شدن کمک‌های کافی و پایدار به غزه و اهمیت تشدید تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه اردن و دبیرکل سازمان ملل متحد تلفنی درباره اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رایزنی کردند.

وزارت خارجه اردن روز چهارشبه اعلام کرد که طرفین به بررسی اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی با هدف الحاق اراضی فلسطینی پرداختند.

الصفدی در این تماس نسبت به خطر تصمیمات غیرقانونی اخیر رژیم صهیونیستی با هدف الحاق کرانه باختری هشدار داد.

وی همچنین هشدار داد که رژیم صهیونیستی همه فرصت‌های تحقق صلح را با از بین بردن فرصت تحقق دو دولتی از بین می‌برد.

دو طرف درباره راه‌های تقویت همکاری اردن و سازمان ملل به ویژه تلاش‌های بشردوستانه با هدف رساندن کمک به غزه و کمک به پناهندگان تبادل نظر کردند.

آنها ضمن بررسی اوضاع منطقه و در راس آن تحولات در غزه و کرانه باختری، بر لزوم پایبندی به توافق آتش بس و اجرای کامل مفاد آن تاکید کردند.

طرفین بر لزوم وارد کردن کمک‌های کافی و پایدار به غزه و اهمیت تشدید تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) تاکید کردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.