اردوغان: دولت غیرقانونی اسرائیل به تشدید حملات خود به غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد

  • کد خبر: ۳۹۵۳۲۷
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۱
اردوغان: دولت غیرقانونی اسرائیل به تشدید حملات خود به غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد
رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه تأکید کرد که دولت غیرقانونی رژیم صهیونیستی همچنان به تشدید حملات خود علیه نوار غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی پس از مراسم افطار رمضان گفت: دولت غیرقانونی اسرائیل، بدون هیچ اعتنایی به توافق‌های آتش‌بسی که اخیراً با میانجی‌گری بین‌المللی برای پایان درگیری‌های خونین حاصل شد، به تشدید حملات خود علیه غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی افزود که تداوم عملیات نظامی رژیم صهیونیستی ثبات کل منطقه را تهدید می‌کند.

اردوغان ابراز داشت: آنکارا با نگرانی شدید تلاش‌های اسرائیل را برای تحمیل واقعیتی جدید در کرانه باختری از طریق گسترش شهرک‌سازی و اعمال حاکمیت خود بر اراضی فلسطینی که نقض آشکار قوانین و منشور‌های بین‌المللی است، دنبال می‌کند.

رئیس‌جمهور ترکیه بر ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی برای فشار بر اسرائیل جهت پایبندی کامل به آتش‌بس تأکید کرد و افزود: ترکیه تلاش‌های دیپلماتیک خود را در تمامی محافل بین‌المللی برای محاکمه دولت غیرقانونی اسرائیل به‌خاطر جنایاتش علیه ملت فلسطین و تضمین ارسال بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به افراد نیازمند ادامه خواهد داد.

اردوغان همچنین گفت: برادران ما در غزه که در میان ویرانه‌ها روزه خود را افطار می‌کنند و با وجود همه سختی‌ها در برابر ظلم سر فرود نمی‌آورند، الگویی از ایمان و استقامت برای تمام مسلمانان هستند.

بر اساس گزارش مرکز حقوق بشر غزه در تاریخ ۲۲ فوریه، از زمان برقراری آتش‌بس در اکتبر ۲۰۲۵ تاکنون بیش از ۶۴۲ فلسطینی در نتیجه نقض‌های روزانه ارتش اسرائیل به شهادت رسیده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.