به گزارش شهرآرانیوز، آیتالله صالحی مدرس، رئیس شورای علمای شیعه افغانستان، با صدور پیامی به مناسبت اعلام رهبری آیتالله سیدمجتبی خامنهای، این انتخاب را در شرایط حساس کنونی جهان اسلام مهم و اطمینانبخش توصیف کرد.
متن این پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«ضایعه شهادت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای (رضوان الله تعالی علیه) توسط جنایتکاران دوران، موجب تألم و نگرانی در جهان اسلام گردید. بر طبق آیین متعالی دین مبین اسلام، تمشیت امور ملتهای مسلمان و جمهوری اسلامی باید تحت رهبری فقیه مقتدر، آگاه به زمان و شرایط، شجاع و استوار باشد.
انتخاب خلف صالح رهبر شهید، حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای (مدظله)، به عنوان رهبر نظام جمهوری اسلامی در این برهه زمانی حساس، موجب اطمینان خاطر برای داغداران آن رهبر فقید شده است.
امیدواریم که این انتخاب شایسته، موجب خیر و برکت و صلاح در امت اسلام و اعتلای هرچه بیشتر کلمه حق در فطرتهای بیدار بشریت باشد.»
پیشتر، محمد اکبری، معاون شورای علمای شیعه افغانستان هم با انتشار بیانیهای اعلام کرد که بزرگترین شخصیت دینی و سیاسی در جهان اسلام، فقیه فرزانه اسلامشناس آگاه به زمان، رهبر شجاع، حکیم و مجاهد خستگی ناپذیر بر اثر حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم اسرائیل جنایتکار به شهادت رسید. این حادثه غمناک قلب صدها ملیون مسلمان را جریحه دار کرد.
وی تصریح کرد: آیتالله خامنهای آرزومند اعاده عزت مسلمین بود و دستیابی به آن آرزوی بزرگ را در اتحاد مسلمانان میدید و در این راه تا در قید حیات بود تلاش کرد و بر همین مبنا از ملت مظلوم فلسطین دفاع و تا توانست از آنان حمایت کرد.
اکبری تأکید کرد: شهید بزرگوار آیتالله خامنهای نه فقط یک شخصیت قابل قدر، بلکه یک اندیشه تابناک، یک مکتب الهامبخش و یک خط فکری نورانی بود. بدون شک میلیونها انسان مؤمن و با غیرت راه مستقیم آن پیشوای شهید را ادامه خواهد داد.
اقشار مختلف مردم افغانستان در داخل و خارج از این کشور، ضمن محکومیت حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی از ایران حمایت کردهاند. مهاجرین افغانستانی مقیم ایران نیز روز گذشته بیانیهای تأکید کردند که شهادت امام خامنهای (ره) بنیان استکبار را ویران خواهد کرد.
همچنین، جمعی از علما، طلاب، دانشجویان و مهاجرین افغانستانی مقیم ایران نیز با صدور بیانیهای، شهادت آیتالله العظمی امام خامنهای (قدس سره) را محکوم کرده و این ضایعه را به امت اسلامی و مردم ایران تسلیت گفته بودند.