صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ابراهیم تهامی به ICU منتقل شد

  • کد خبر: ۳۹۹۶۴۲
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
همسر «ابراهیم تهامی» پیشکسوت خوزستانی فوتبال ایران، آخرین وضعیت این چهره را تشریح کرده است. تهامی اکنون در ICU به سر می‌برد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ابراهیم تهامی مدتی است در بیمارستان بستری شده و شرایط ناپایداری دارد. در همین راستا همسر این چهره فوتبال خوزستان توضیحاتی داده که قابل توجه است.

همسر اسطوره فوتبال خوزستان درباره آخرین وضعیت این پیشکسوت می‌گوید: «۶ روز پیش ابراهیم را به بیمارستان آوردیم که گفتند سکته مغزی کرده و درمانش آغاز شد. الان که با شما صحبت می‌کنم یک روز است که از بخش CCU به ICU منتقل شده است. هنوز پاسخ روشنی از آخرین وضعیتش به ما نداده‌اند و فقط گفتند که قلبش ضعیف شده است.»

همسر تهامی با گلایه از برخی مسئولان فوتبال استان می‌گوید: «خیلی برای فوتبال خوزستان حرص و جوش می‌خورد در حالی که خودش نه بیمه دارد و نه قراردادی با یک باشگاه. از همه می‌خواهم که برای تسریع در بهبودی و سلامتی‌اش دعا کنند.»

با توجه به شرایط حادی که تهامی با آن رو به رو است انتظار می‌رود اهالی فوتبال خوزستان بیش از هر زمان دیگری به این چهره توجه کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.