صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کنایه سخنگوی وزارت امور خارجه به مکرون | بقایی: حداقل به سخنان مقامات فرانسوی گوش کنید

  • کد خبر: ۴۰۰۱۶۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۰
سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار فیلمی از اظهارات دومینیک دوویلپن، نخست‌وزیر سابق فرانسه در شبکه ایکس، خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: آقای مکرون، آیا حاضرید لااقل به حرف‌های نخست وزیر سابق خودتان گوش فرا دهید؟

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقایی با انتشار فیلمی از اظهارات دومینیک دوویلپن، نخست‌وزیر سابق فرانسه در شبکه ایکس، خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه گفت: آقای مکرون، آیا حاضرید لااقل به حرف‌های نخست وزیر سابق خودتان درباره غیرقانونی بودن تجاوز جاری آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گوش فرا دهید؟

نخست وزیر سابق فرانسه در این سخنان خود که با واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران همراه شده، می‌گوید: جنگی که امروز میان ایران و آمریکا در جریان است، «غیرقانونی، نامشروع، ناکارآمد و خطرناک» است و هیچ ارتباطی با ادعای «آزادسازی مردم ایران» ندارد. در این شرایط، باید بر بر وضعیت انسانی فاجعه‌بار ناشی از جنگ در غرب آسیا تأکید کنم و بگویم که اروپایی‌ها باید اقداماتی مستقل از جمله تحریم اسرائیل انجام دهند.

دوویلپن از اروپا خواسته است موضع‌گیری صریحی اتخاذ کند، جنگ آمریکا را محکوم کند، از همراهی با سیاست‌های تهاجمی واشنگتن دست بکشد و دیگر برای التماس به دفتر کاخ سفید نرود. نخست وزیر سابق فرانسه هشدار داده است که ادامه این ماجراجویی، جهان را بی‌ثبات‌تر، اروپا را تضعیف و فاجعه‌ای در حال وقوع است که اروپایی‌ها باید چشمان خود را باز کنند و از پیروی کورکورانه از دونالد ترامپ و سیاست‌های جنگی او دست بردارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.