صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (جمعه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵) | تداوم هوای گرم در استان تا دوشنبه

  • کد خبر: ۴۱۴۸۵۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۲
به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی؛ هوای گرم هم تا دوشنبه صبح در استان ماندگار است.

سارا حکمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی برای چند روز آیند به تناوب خصوصاً در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، گاهی افزایش باد، رگبار و رعد و برق و در نواحی مستعد بارش تگرگ در پاره‌ای از نقاط به ویژه در نیمه شمالی پیش‌بینی می‌گردد.

وی افزود: روز یکشنبه در نواحی بادخیز استان خصوصاً نیمه شرقی و جنوبی وزش باد شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا و با احتمال بروز خسارت خواهد بود.

به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی؛ هوای گرم هم تا دوشنبه صبح در استان ماندگار است.

حکمی در نهایت اعلام کرد: کمترین دمای ثبت‌شده طی شبانه‌روز گذشته در قوچان با ۹ درجه بالای صفر و بیشترین دما در سرخس با ۴۰ درجه گزارش شده است. دمای هوای مشهد نیز بین ۱۵ تا ۳۴ درجه در نوسان بوده و پیش‌بینی می‌شود امروز در گرم‌ترین ساعات به ۳۳ درجه و امشب در سردترین ساعات به ۱۸ درجه برسد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.