صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

مستند عروس لبنان وارد مرحله فنی شد| روایت زندگی نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی

  • کد خبر: ۴۱۸۱۱۲
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۳
مستند «عروس لبنان» که روایت زندگی شهیده معصومه کرباسی، نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی است، پس از پشت سر گذاشتن مراحل تولید، در روز‌های آخر پس‌تولید قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند «عروس لبنان» که روایت زندگی شهیده معصومه کرباسی؛ نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی است، پس از پشت سر گذاشتن مراحل تولید، در روز‌های آخر پس‌تولید قرار دارد.

این مستند که تولید آن یک سال به طول انجامیده است با نگاهی انسانی و احساسی، بخشی از زیست او در کنار همسرش در شهر‌های نبطیه، بیروت و ضاحیه لبنان را به تصویر می‌کشد، اما مهرماه ۱۴۰۳ و هم‌زمان با حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، در منطقه جونیه به شهادت می‌رسد و به عنوان نخستین زن ایرانی ترورشده در مسیر قدس شناخته می‌شود.

روایت «عروس لبنان» به کارگردانی مهدیه سادات‌محور و تهیه‌کنندگی احمد شفیعی، از خلال خاطرات و روایت‌های پنج فرزند این خانواده، دوستان شهیده، هم‌رزمان شهید و خانواده‌های آنان شکل می‌گیرد و تلاش دارد تصویری از عشق، ایستادگی و زیست یک خانواده ایرانی در متن روز‌های مقاومت ارائه دهد.

تصویربرداری این مستند در لبنان و در شهر نبطیه، همچنین در شهر‌های شیراز، قم و تهران انجام شده و روند تولید آن در خلال جنگ اسرائیل علیه لبنان انجام شده است.

«عروس لبنان» محصول پردیس بین‌الملل سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در خانه هنری رسانه‌ای دیما به تولید رسیده است.

منبع: تسنیم

برچسب ها: زنان مستند جنگ
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.