صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

برنامه تیم ملی در آمریکا مشخص شد؛ حریف جدید جایگزین گرانادا می‌شود

  • کد خبر: ۴۲۰۹۶۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۰
سخنگوی فدراسیون فوتبال از نهایی شدن برنامه سفر‌های تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی خبر داد و اعلام کرد دیدار تدارکاتی جدیدی جایگزین بازی لغوشده با گرانادا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، جزئیات برنامه حضور تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی را تشریح کرد.

وی اعلام کرد کاروان تیم ملی طبق برنامه فیفا با پرواز چارتر راهی آمریکا خواهد شد. بر این اساس، شاگردان امیر قلعه‌نویی یک روز پیش از دیدار نخست مقابل نیوزیلند به شهر محل برگزاری مسابقه سفر می‌کنند و برای دو دیدار بعدی مرحله گروهی، دو روز زودتر در محل میزبانی حاضر خواهند شد.

علوی همچنین درباره لغو دیدار تدارکاتی ایران و گرانادا توضیح داد که از ابتدا نیز قطعی بودن این مسابقه اعلام نشده بود و مسئولان فدراسیون در تلاش هستند تا حریف دیگری را برای برگزاری یک بازی دوستانه هماهنگ کنند.

به گفته سخنگوی فدراسیون فوتبال، این مسابقه تدارکاتی در صورت نهایی شدن، پشت درهای بسته برگزار خواهد شد تا کادر فنی بتواند برنامه‌های فنی خود را پیش از آغاز رقابت‌های جام جهانی دنبال کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.