صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

تامین گوشت و مرغ ایام محرم و صفر در خراسان رضوی بدون مشکل انجام می‌شود

  • کد خبر: ۴۲۴۷۸۶
  • ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با فعال بودن کشتارگاه‌های استان و پیش‌بینی‌های انجام‌شده برای افزایش مصرف در ایام تاسوعا و عاشورا، هیچ مشکلی در تأمین گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز هیأت‌های مذهبی و شهروندان وجود ندارد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

دکتر محمدرضا بهروزیان روز سه شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز از آمادگی کامل این مجموعه برای تأمین و نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام عزاداری محرم و صفر خبر داد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف گوشت قرمز و مرغ در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی، تمهیدات لازم برای فعالیت مستمر کشتارگاه‌های استان اندیشیده شده و این مراکز در روز‌های منتهی به این مناسبت‌ها و حتی در روز تاسوعا نیز فعال خواهند بود.

وی افزود: هدف از این برنامه‌ریزی، تأمین به‌موقع گوشت سالم و بهداشتی برای هیأت‌های مذهبی و عموم مردم است و در این زمینه هماهنگی‌های لازم با واحد‌های تولیدی و کشتارگاهی انجام شده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی همچنین با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های پروتئینی گفت: در روز‌های پرتردد و مناسبت‌های خاص از جمله تشییع رهبر شهید، نظارت بر عرضه گوشت و مرغ افزایش می‌یابد تا محصولات با کیفیت و سلامت کامل به دست مصرف‌کنندگان برسد.

بهروزیان تأکید کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در تأمین دام زنده و طیور زنده مورد نیاز استان وجود ندارد و ذخایر و برنامه‌ریزی‌های لازم برای پاسخگویی به افزایش تقاضا انجام شده است.

وی افزود: در صورت بروز شرایط خاص و افزایش ناگهانی نیاز بازار، امکان استفاده از ظرفیت استان‌های همجوار برای تأمین اقلام پروتئینی نیز پیش‌بینی شده است، هرچند با تمهیدات انجام‌شده انتظار نمی‌رود کمبودی در این زمینه ایجاد شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.