صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

استقلال در انتظار ستاره‌ها | یاسر آسانی به ایران می‌آید؟

  • کد خبر: ۴۲۴۷۹۱
  • ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۳
در حالی که سهراب بختیاری‌زاده برای فصل پیش رو روی مهره‌های خارجی خود حساب ویژه‌ای باز کرده، یاسر آسانی با وجود مسائل مربوط به عدم پرداخت مطالبات، وعده بازگشت به تهران و حضور در تمرینات استقلال را داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تمرینات تیم فوتبال استقلال در حالی پیگیری می‌شود که خبری از بازیکنان خارجی نیست. یاسر آسانی و منیر الحدادی، دو ستاره‌ای هستند که سهراب بختیاری‌زاده خواهان ادامه همکاری استقلال با آنهاست.

آسانی با استقلال قرارداد دارد، اما چون مطالباتش پرداخت نشده پیغام نوتیس (اخطار) به این باشگاه داده بود. مهلت ۱۵ روزه استقلال برای پرداخت مطالبات آسانی به پایان رسیده، اما به این بازیکن اعلام شده که به دلیل برخی مشکلات بانکی در ایران، امکان انتقال پول را ندارند. همچنین به آسانی توضیح داده شده که اگر به ایران بیاید می‌تواند پولش را دریافت کند.

آسانی چندی پیش در تماس با برخی از عوامل تیم از جمله سرپرست آبی‌پوشان اعلام کرده به زودی به ایران می‌آید و در تمرینات شرکت خواهد کرد. باشگاه استقلال منتظر زمان بازگشت این بازیکن به ایران است تا بلیت او را تهیه کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.