صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع): گردهمایی رستاخیز زنان نوغان اعلام وفاداری زنان انقلابی به آرمان‌های رهبر شهید انقلاب است + فیلم

  • کد خبر: ۴۲۷۲۴۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۱
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: گردهمایی رستاخیز زنان نوغان بهانه‌ای برای اعلام رسمی این پیام است که زنان انقلابی همچون زنان نوغان، در کنار امام و رهبر خود ایستاده‌اند و این مسیر را با استقامت ادامه خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا خصاف امروز (۱۱ تیرماه ۱۴۰۵) در حاشیه همایش رستاخیز زنان نوغان در تالار شهر با تشریح اهداف برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: این برنامه در واقع گردهمایی بزرگی از بانوان برجسته، کنشگران فرهنگی و اجتماعی و چهره‌های دارای پشتوانه فکری و مردمی است که با هدف هم‌افزایی و اعلام موضع مشترک برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری این اجتماع بهانه‌ای برای اعلام رسمی این پیام است که زنان انقلابی همچون زنان نوغان، در کنار امام و رهبر خود ایستاده‌اند و این مسیر را با استقامت ادامه خواهند داد.

خصاف با اشاره به میزبانی مشهد از زائران و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع پیکر رهبر شهیدان مقاومت، تصریح کرد: افتخار می‌کنیم که میزبان عاشقان و دلدادگان این شهید بزرگوار باشیم. تلاش ما این است که زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم، دغدغه‌ای جز غم فراق و حضور در آیین تشییع نداشته باشند و با تمام توان، خدمت‌رسانی شایسته‌ای به آنان ارائه شود.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) هدف دیگر این برنامه را ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های موجود باید در کنار یکدیگر قرار گیرند تا خدمات بهتر و مؤثرتری به مردم و زائران ارائه شود.

وی درباره نقش بسیج جامعه زنان در حفظ و انتقال اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرد: بسیج جامعه زنان یکی از شاخه‌های شجره طیبه بسیج است که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت و امروز نیز با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

خصاف ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بار‌ها در حوزه زن و خانواده بر نقش‌آفرینی بانوان تأکید کرده‌اند و از بسیج خواهران و همه زنانی که دغدغه پیشرفت کشور را دارند، خواسته‌اند با ارائه الگوی زن مسلمان، زمینهساز ساختن جامعه‌ای بهتر و آمادگی برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) باشند.

وی خاطرنشان کرد: زن مسلمان در نگاه انقلاب اسلامی، بانویی است که در اوج کرامت، عزت و شخصیت انسانی، هم در استحکام خانواده نقش‌آفرین است و هم در پیشرفت، تعالی و رشد جامعه حضوری مؤثر و فعال دارد؛ الگویی که بسیاری از زنان جهان امروز تشنه شناخت و بهره‌گیری از آن هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.