صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا شربت فروکتوز بیماری‌زاست؟

  • کد خبر: ۴۲۷۹۹
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
شربت فروکتوز شامل ۵۰ درصد گلوکز و ۵۰ درصد فروکتوز و ترکیب آن شامل ۷۶ درصد کربوهیدرات و ۲۴ درصد آب است که بدون پروتئین، چربی و مواد مغذی ضروری است. هر ۱۰۰ گرم آن ۲۸۱ کیلو کالری انرژی و یک قاشق غذاخوری از آن ۵۳ کیلو کالری انرژی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی دارای میزان بالای فروکتوز هستند که مصرف این نوشیدنی‌ها و هر نوع ماده غذایی دارای این شربت در صورت مصرف زیاد به‌دلیل اینکه از ظرفیت کبد بیشتر است به چربی تبدیل می‌شود.

در بلندمدت این تجمع چربی می‌تواند به مشکلات جدی بهداشتی مانند کبد چرب و دیابت نوع ۲ منجر شود.

مصرف بیش از حد یا مصرف شربت فروکتوز همچنین می‌تواند به مقاومت به انسولین منجر شود و درنتیجه دیابت نوع ۲ ایجاد شود. بسیاری از تحقیقات نشان داده است که شربت فروکتوز و قند باعث التهاب می‌شود که با افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان همراه است.

فروکتوز می‌تواند تجمع چربی احشایی را ایجاد کند


چربی احشا، اندام شما را احاطه کرده و بدترین نوع چاقی است که با دیابت و بیماری قلبی ارتباط مستقیم دارد. مصرف فروکتوز بیش از حد همچنین ممکن است تولید مواد مضر به نام محصولات پیشرفته گلیکوزیله (AGEs) را افزایش دهد که این امر به سلول‌های بدن آسیب می‌رساند و در نهایت، خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی مثل نقرس نیز وجود دارد که به علت افزایش التهاب و تولید اسید اوریک است؛ بنابراین توصیه می‌شود مصرف موادغذایی دارای شربت فروکتوز در مبتلایان به نقرس و افرادی که سابقه ابتلا به این بیماری را دارند باید محدود شود.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.