صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

صفحات داخلی

واکنش تند گل‌گهر به پرونده چادرملو؛ حق آسیایی ما را گرفتند

  • کد خبر: ۴۳۵۴۸۲
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۳
باشگاه گل‌گهر سیرجان پس از تایید نهایی رأی پرونده دیدار با چادرملو، با انتشار بیانیه‌ای نسبت به طولانی شدن روند رسیدگی و تاثیر آن بر سهمیه آسیایی این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه گل‌گهر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد این پرونده برخلاف برخی برداشت‌ها، ارتباطی با اتفاقات فنی و میدانی مسابقه نداشته و موضوعی حقوقی بوده که با بررسی مقررات و اسناد موجود می‌توانست در مدت زمان کوتاه‌تری تعیین تکلیف شود.

در بخشی از بیانیه باشگاه گل‌گهر آمده است: «پرونده‌ای که نهایتاً با تایید همان رأی بدوی پایان یافت، چرا تا این اندازه طولانی شد و چگونه همین تأخیر، زمینه‌ساز روندی شد که حق قانونی گل‌گهر برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا را تحت‌تأثیر قرار داد؟»

این باشگاه تاکید کرده است که با اجرای رأی بدوی، امتیازات گل‌گهر به ۳۹ می‌رسید و این تیم بدون نیاز به برگزاری مسابقه دیگری، سهمیه سوم آسیا را به دست می‌آورد.

گل‌گهر همچنین اعلام کرده است که از نظر فنی و محاسباتی، شرایط کسب سهمیه مشخص بوده و طولانی شدن روند رسیدگی باعث شد این موضوع تحت‌تأثیر قرار بگیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.