در بعضی از کشورهای جهان، نصب چراغ مه شکن عقب الزامی نیست و به همین دلیل بعضی از خودروسازان این چراغ را بهصورت مستقل بر روی خودروهای خود نصب نمیکنند و این خودروها دارای دو چراغ دنده عقب هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، روشن شدن این چراغ به معنای زنگ خطری برای دیگران است که این خودرو در لحظه خلاف جهت استاندارد حرکت خواهد کرد. این مهم به افراد و رانندگان پیرامون خودرو شما هشدار میدهد که باید آماده حرکت خودرو شما به سمت عقب باشند.
چراغ دنده عقب سالهای سال است که بر تمامی وسائل نقلیه موتوری زمینی اجباری شده است. بر اساس استانداردها، یک عدد باشد یا دو عدد بصورت قرینه، وجود این چراغ کاملا ضروری و اجباری است. در بعضی از کشورهای جهان، نصب چراغ مه شکن عقب الزامی نیست و به همین دلیل بعضی از خودروسازان این چراغ را بهصورت مستقل بر روی خودروهای خود نصب نمیکنند و این خودروها دارای دو چراغ دنده عقب هستند.
چنین خودروهایی برای ورود به بازارهایی که نصب مه شکن عقب در آنها الزامی است، باید در ساختار چراغهای خود تغییراتی بدهند. برای این منظور بعضی از خودروسازان اقدام به نصب چراغ مه شکن عقب در خارج از مجموعه چراغها و بر روی سپر عقب میکنند. اما راهحل کمهزینهتر، تغییر یکی از چراغهای عقب و نصب مه شکن عقب بر روی آن است و به این ترتیب مشکل استاندارد نیز برطرف میشود و به همین دلیل است که خودروهایی که به آن اشاره کردید با یک چراغ عقب عرضه میشوند، چراکه چراغ دیگر به مه شکن اختصاص یافته است.
البته بر اساس استانداردهای جاری کشور، خودروهای جدید که وارد بازار میشوند باید دو چراغ دنده عقب داشته باشند و به همین دلیل در بعضی از خودروها شاهد تغییراتی در چراغ و نصب چراغ مه شکن عقب بهصورت مجزا هستیم که نمونه آن را میتوانید در مزدا ۳ جدید یا تندر ۹۰ پلاس ببینید.
منبع:تسنیم