امضای استاندارد ایران جهانی شد توصیه‌های جدید جهادکشاورزی به گندمکاران علت افزایش عجیب قیمت طلا چیست؟ (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهمیه بنزین اردیبهشت امشب شارژ می‌شود (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت آرزو برای برقی شدن قطار تهران – مشهد | بررسی سهم پروژه‌های حمل ونقل ریلی خراسان رضوی در آلبوم بودجه ۱۴۰۳ مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در راه است + جزئیات پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه قیمت جدید پژو پارس با افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تعیین شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) همه چیز درباره هلدینگ «خلیج فارس» دلار به کانال ۶۶ هزار تومان برگشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تمام آنچه در مورد سیستم برق خودرو لازم است بدانید

  • کد خبر: ۴۶۹۶۳
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۱
تمام آنچه در مورد سیستم برق خودرو لازم است بدانید
سیستم برق خودرو، بسیار گسترده و حیاتی برای انجام بخش اعظم وظایف هر خودرو می‌باشد. در اجزای پیچیده سیستم یک اتومبیل، الکتریسیته جزء جدایی ناپذیری است که همراه با قدرت مکانیکی، عملگر ها را به حرکت وا می‌دارد و خودرو را به حرکت می‌اندازد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیستم برق خودرو تشکیل شده است از یک باطری ذخیره ساز، یک موتور استارت، سیستم روشنایی، سیستم جرقه و متعلقات و کنترل کننده‌های مختلف. در ابتدا سیستم برق خودرو به تجهیزات جرقه محدود می‌شد. با ظهور استارت الکتریکی در سال ۱۹۱۲ در روی یک مدل کادیلاک، چراغهاب برقی و بوق شروع به جایگزینی برای چراغ‌های نفتی و استیلینی و بوق‌های حبابی شدند. الکتریکی شدن، سریع و کامل بود و تا سال ۱۹۳۰ سیستم‌های ۶ ولتی در همه جا رایج شدند.
 
سیستم برق خودرو وآنچه در مورد آن لازم است بدانید
 
سرعت افزایش یافته موتور‌ها و فشار بالاتر سیلندر‌های آن‌ها تولید ولتاژ روشن شدن خودرو را به طور فزاینده‌ای دشوار می‌کرد. موتور‌های بزرگ‌تر گشتاور بالاتری را برای روشن شدن نیاز داشتند. پدیده‌های جدید اضافی که  با برق کار می‌کردند مثل، رادیو، شیشه بالابر، برف پاک کن‌های چند سرعته هم به نیاز‌های سیستم افزوده شده بودند. برای پاسخ به این نیاز‌ها سیستم‌های دوازده ولتی در سال ۱۹۵۰ در سرتاسر دنیا جایگزین سیستم‌های ۶ ولت شدند.

سیستم برق خودرو، بسیار گسترده و حیاتی برای انجام بخش اعظم وظایف هر خودرو می‌باشد. این سیستم شامل سیستم‌های زیر مجموعه بسیار زیادی است که هرکدام وظایف خاصی دارند و به صورت مکمل با دیگر سیستم‌های برقی یا غیربرقی خودرو کارمی‌کنند.
 
سیستم برق خودرو وآنچه در مورد آن لازم است بدانید
از زمانی که شما اقدام به راه اندازی خودروی خود می‌کنید تا زمانی که به مقد خود می‌رسید و آنرا خاموش می‌کنید در تمام این مراحل یکی از سیستم‌های خودرو دائم در حال فعالیت می‌باشد. این سیستم امکان فعالیت سیستم‌های دیگر را فراهم می‌کند و حذف آن مساوی با اختلال در کارکرد تمام سیستم‌های دیگر خودرو از جمله سیستم موتور، سیستم خنک کنده‌ی موتور و یا حتی سیستم‌های دیگر یعنی سیستم تعلیق و سیستم ترمز می‌شود.

لحظه‌ای که قصد باز کردن درب ماشین را دارید تا لحظه‌ای که به مقص رسیدید و می‌خواهید خودرو را قفل کنید بسیار زیاد است. هنگامی ک قصد سوار شدن به خودروی خود را دارید، گا‌ها توسط  دزدگیر، این کار را انجام می‌دهید، در همین ابتدا شما از باتری، مدار‌های دزدگیر، فیوز‌ها، چراغ‌های راهنما و …؛ و متعلقات آن‌ها که شامل سوکت‌ها و سیم‌های رابط می‌باشد استفاده کرده‌اید.

سپس  هنگام روشن کردن خودرو ابتدا سیستم امولایز فعال می‌شود تا صحت کلیدی که وارد سویچ می‌شود را برای روشن کردن خودرو تایید کند. چرخاندن سویچ چند مرحله می‌باشد که سیستم امولایزر در مرحله اول فعال می‌شود، درمراحل بعدی مدار‌های مربوط به آمپر‌های پشت فرمان، مدار چراغ‌های خودرو مدار سیستم سوتی و…. فعال می‌شوند.

همچنین همزمان بعضی مدار‌ها و قطعات و اجزای آن‌ها فعال می‌شوند، ولی فعلا شروع ب کار نمی‌کنند؛ مانند مدار مربوط به پمپ بنزین که هنگام باز کردن سویچ فعال می‌شود و پس از روشن شدن نوتور، شروع به کار می‌کند. آخرین مرحله سویچ باعث فعال شدن کلیه مدار‌ها و سیستم‌های خودرو می‌شود.
 

به طور کلی می‌توان گفت سیستم برقی خودرو برای انجام وظایف مختلف از مدار‌های مختلفی تشکیل شده‌است مانند: 

مدار سیستم جرقه زنی، مدار دینام و استارت، مدار سیستم خنک کننده (مدار فن خنک کننده)، مدار چراغ‌های جلو و عقب، مدار چراغ‌های راهنما، مدار قفل مرکزی و دزدگیر، مدار گرمکن شیشه عقب که شامل المنت‌ها و سوکت‌های مخصوص می‌باشد، مدار بخاری، مدار برف پاک کن و…

منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->