صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد. گرچه استاد شجریان این هنر را برای دل خودش می آموخت و قصدی برای رسیدن به مرحله استادی در این هنر نداشت اما آثار خوشنویسی برجای مانده از او بسیار ارزشمند و در سطح ممتاز هستند.

 

خط ثلث استاد شجریان که سال 49 به تحریر درآمده و در سال 59 به عنوان اثر ممتاز چاپ شده است

 

علاقه محمدرضای جوان به خوشنویسی باعث شد او در سال ۱۳۴۶ پس از مهاجرت به تهران برای آموختن خوشنویسی وارد انجمن خوشنویسان شود و آموزش خط شکسته را نزد ابراهیم بوذری آغاز کند. یک سال پس از آن شجریان برای آموزش خط نستعلیق به محضر حسن و حسین میرخانی راه یافت و توانست در سال ۱۳۴۹ درجه ممتاز را در خوشنویسی به دست آورد.

شجریان از همان ابتدای راه پیشرفت‌های قابل‌توجهی در خوشنویسی داشت و مورد توجه استادان خود قرار گرفت، تا جایی که نمونه خطی از او در دارالکتاب سید حسین میرخانی، در کنار آثار تنی چند از خوشنویسان برجسته قرار گرفت. با این حال او خوشنویسی را تنها برای خود می‌خواست و قصدی برای ادامه این مسیر و رسیدن به مرحله استادی نداشت. او درباره این موضوع گفته بود: «در دوره استادی شرکت نکردم، باید یک کتاب می‌نوشتم ولی من حوصله این کارها را نداشتم. فقط می‌خواستم خطم خوب شود».

 


 

ببینید: راز مانا | روایتی متفاوت از مراسم تشییع و تدفین استاد محمدرضا شجریان

 


 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.