صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علت گرانی خیار و گوجه‌فرنگی اعلام شد + لیست قیمت میوه‌ها

  • کد خبر: ۴۸۶۶۱
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
بررسی‌ها در بازار میوه و صیفی‌جات نشان می‌دهد برخی اقلام صیفی‌جات در هفته گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو شدند.
سعیده ساجدی‌نیا | شهرآرانیوز -بررسی‌ها در بازار میوه و صیفی‌جات نشان می‌دهد برخی اقلام صیفی‌جات در هفته گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو شدند. دراین‌باره، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد با تأکید بر اینکه «در همه اقلام فراوانی در بازار وجود دارد و کمبودی نداریم»، گفت: در بیشتر اقلام حتی ذخیره‌سازی هم انجام شده است، اما اگر گرانی هست، گران‌فروشی در میان نیست و هزینه‌ها از مبدأ، یعنی کشاورزان افزایش یافته و هزینه‌های حمل‌ونقل هم چندین برابر شده است.
 
حیدر ساکن‌برجی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به افزایش بی‌سابقه هزینه‌های میلیونی باربری و حمل‌ونقل گفت: این درحالی است که فراوانی محصول وجود دارد؛ برای نمونه پیاز در چند سال گذشته تا این حد فراوان نبوده است و صادرات این محصول به عراق و پاکستان و هند نیز درحال انجام است و در استان نیز ذخیره‌سازی شده است.

او افزود: در میوه‌هایی همچون سیب درختی، انار و کیوی نیز علاوه بر عرضه در بازار، ذخیره‌سازی خوبی انجام شده است، اما اینکه باتوجه‌به فراوانی محصولات، قیمت‌ها آن‌طور که انتظار می‌رفت، پایین نیست، هم به‌دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل است و هم اینکه کشاورزان و کسانی که محصول را یک‌جا می‌خرند، دیگر مانند سابق عمل نمی‌کنند و خودشان برای ذخیره‌سازی اقدام کرده‌اند و فقط بخشی از محصول را به بازار عرضه می‌کنند.

ساکن‌برجی ادامه داد: در چنین شرایطی اگر تدبیری بموقع اندیشیده نشود و برخی از این اقلام در داخل کشور به‌فروش نرسد یا صادر نشود، در ماه‌های دی و بهمن قیمت‌ها به‌شدت کاهش می‌یابد و مشکلاتی را در پی خواهد داشت.
 

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان مشهد درباره قیمت خیار و گوجه‌فرنگی نیز گفت: قیمت خیار گلخانه‌ای که از شهرستان‌های دیگر به مشهد می‌آید، به‌طور طبیعی بیشتر است، علاوه بر این صادرات این ۲ محصول از مرز‌های شرقی یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت آن در کشور است و قبل از اینکه وارد میدان میوه و تره‌بار مشهد شود، قیمت تمام‌شده آن‌ها زیاد بوده است.

او با بیان اینکه «بیش از ۸۵ درصد محصولات از خارج استان وارد خراسان‌رضوی و شهر مشهد می‌شود»، اظهار کرد: برای نمونه ۲۰ درصد نیاز سیب بازار از داخل استان تأمین می‌شود و ۸۰ درصد از نقاط دیگر وارد می‌شود. کیوی و مرکبات نیز به‌طور کامل در مشهد و استان کشت نمی‌شود و از نقاط دیگر وارد می‌شود. حجم عمده پیاز در سایر فصل‌ها نیز از شهرستان‌های دیگر به مشهد می‌آید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.