صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سازوکاری برای فعالیت کافه‌سیارها در مشهد مشخص نشده است

  • کد خبر: ۵۳۲۵۹
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
رئیس اتحادیه صنف آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ مشهد گفت: باتوجه‌به مجوز فعالیت کافه‌‌سیارها و کافه‌فودها، سازوکار نهایی برای نحوه فعالیت این مشاغل در مشهد مشخص نشده است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، سعید شریف‌زاده درباره وضعیت فعالیت کافه‌سیارها در مشهد اظهار کرد: چند سالی است صحبت درباره فعالیت کافه‌سیارها در مشهد وجود دارد و در همین اواخر قرار بر این شد شورای شهر هم مجوزی برای فعالیت این مشاغل صادر کند.

وی گفت: سازمان مشاغل شهری وابسته به شهرداری، متولی این امر است که طبق مکاتباتی که با این سازمان داشتیم، قرار بر این شده مجوز فعالیت داده شود، اما هنوز سازوکار نهایی و نحوه فعالیت این مشاغل کامل مشخص نشده است. ما از این امر استقبال کردیم و دنبال این هستیم که این اقدام عملی شود.


شریف‌زاده درباره فعالیت واحد‌های صنفی آب‌میوه و بستنی و کافی‌شاپ‌ها در وضعیت کرونا یادآور شد: باتوجه‌به شرایط کرونایی، صنف ما هم مثل صنف‌های دیگر در دسته مشاغل گروه ۲ قرار گرفته است. متأسفانه تا زمانی که در وضعیت قرمز بودیم، واحد‌های صنفی ما درعمل مجاز به فعالیت نبودند.


وی تأکید کرد: به‌دنبال این موضوع هستیم که در وضعیت کرونایی، در گروه یک قرار بگیریم. در این گروه عرضه‌کنندگان مواد غذایی قرار دارند که عمدتا فروشندگان آب‌میوه و قهوه هم به‌دلیل اینکه فضا‌های کوچکی دارند، به‌صورت بیرون‌بر فعالیت می‌کنند.


رئیس اتحادیه آب‌میوه و بستنی و کافی‌شاپ در مشهد در ادامه افزود: باتوجه‌به جایگاه میوه و ویتامین‌های موجود در این محصول و تأثیر آن در افزایش ایمنی بدن و تقاضای مردم در همین وضعیت کرونا، پیگیر هستیم این صنف در گروه یک دسته‌بندی واحد‌های صنفی قرار بگیرد تا اگر خدایی نکرده دوباره در شرایط قرمز قرار گرفتیم، این واحد‌ها دست‌کم به‌صورت بیرون‌بر بتوانند فعالیت کنند. چون تعطیلی واحد باتوجه‌به هزینه‌های جانبی خیلی مشکل‌ساز است.


شریف‌زاده ادامه داد: درباره فعالیت کافی‌شاپ‌ها باتوجه‌به حساسیت بیشترشان، گاهی دیده شده است در گروه ۳ هم قرار گرفته‌اند، اما خیلی واضح گفته نمی‌شود کافی‌شاپ‌ها در کدام گروه قرار دارند، درحالی‌که به‌شکل عمده در گروه ۳ دیده شده‌اند.

وی افزود:، اما خوشبختانه اکنون در گروه ۲ قرار داریم و کافی‌شاپ‌ها و واحد‌های دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت اجازه خدمت‌رسانی و پذیرش مشتری دارند.
به‌گفته شریف‌زاده، ما از طریق بهداشت، گشت‌های بازرسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این واحد‌ها را به‌صورت جدی رصد می‌کنیم و نگرانی‌ای برای رعایت‌نکردن بهداشت این واحد‌ها نداریم و در صورت هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی می‌کنیم.


رئیس اتحادیه صنف آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ افزود: اکنون حدود ۶۰۰ واحد صنفی مجوزدار در مشهد داریم. امسال هم حدود ۲۰۰ واحد در رسته‌های مختلف برای راه‌اندازی این واحد‌ها ثبت شده است و تعداد محدودی هم هستند که به اتحادیه مراجعه نکردند و غیرمجاز فعالیت می‌کنند که بازرسان ما برای شناسایی و اخطار به این واحد‌ها در شهر فعال هستند.


شریف‌زاده در پایان افزود: کرونا مسلما در یک سال گذشته بر فعالیت واحد‌های صنفی ما هم تأثیر گذاشته است و شاهد کاهش ۵۰ درصدی در تقاضا بوده‌ایم که محدودیت فعالیت هم در این افت تقاضا بی‌تأثیر نبوده است
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.