صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علی‌اصغر حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد: وضعیت رعایت پروتکل‌ها بین همشهریان ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میانگین از ۶۰ تا ۷۰ درصد است. مهم‌ترین پایه همه رعایت‌ها نیز به مراقبت‌های مردم برمی‌گردد.
تکتم جاوید | شهرآرانیوز؛ در یک‌سال گذشته، گذرمان به مراکز زیادی همچون بازارها، مطب‌های پزشکان، ادارات و بیمارستان‌ها افتاد. برخی مکان‌ها پروتکل‌های بهداشتی را به‌خوبی رعایت می‌کردند و برخی از متصدیان و مراجعان هم انگار هنوز متوجه وجود کرونا نشده بودند. باوجود‌این علی‌اصغر حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، که به احتمال زیاد با تجربه بازدیدهایش سخن می‌گوید، معتقد است: وضعیت رعایت پروتکل‌ها بین همشهریان ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میانگین از ۶۰ تا ۷۰ درصد است. مهم‌ترین پایه همه رعایت‌ها نیز به مراقبت‌های مردم برمی‌گردد.

تیم‌های نظارتی معاونت بهداشتی دانشگاه بر نحوه رعایت پروتکل‌ها نیز نظارت می‌کنند. وی ادامه می‌دهد: در بازدیدهایمان برای کنترل بهداشت محیط، بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی هم نظارت می‌شود که ادارات و سازمان‌ها هم در این دسته قرار دارند. بازهم تأکید می‌کنیم که تنها راه مقابله با ویروس کرونا رعایت دقیق‌تر پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حضور پیدا نکردن در تجمعات و دورهمی‌هاست.

این روز‌ها که زمان خریدکردن‌های نوروزی است، می‌توان نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به‌آسانی مشاهده کرد. حسنی درباره ماسک‌زدن در فضای بازار‌های باز و پاساژ‌ها می‌گوید: حقیقت این است که به‌محض خروج از منزل باید ماسک بزنیم، چه فضای محلی باز باشد یا بسته که بهترین شکل حفاظت از خودمان و دیگران را رعایت کرده باشیم. اما ازآنجاکه در فضای باز تهویه بهتر صورت می‌گیرد، شاید عده‌ای به آن بی‌توجه باشند. درعین حال نکته مهم در فضای باز و بدون ماسک این است که فاصله اجتماعی را با دیگران رعایت کنید.

تیم‌های بازرسی و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت استان اگرچه هیچ‌زمانی بیکار و تعطیل نیستند، از یک‌سال گذشته تاکنون در‌کنار بررسی‌های دیگر، معضل شیوع کرونا را هم پشت سر گذاشته‌اند و با انجام ۴۳۸‌هزار و ۵۸۷ بازدید در شهر، متخلفان را شناسایی کرده و به مراجع قضایی معرفی یا محل کسب‌های غیرمجاز یا غیربهداشتی را پلمب (مُهر و موم) کرده‌اند.
 
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بااشاره به اینکه دستورالعمل کشوری کشیک نوروزی امسال هنوز ابلاغ نشده است، می‌گوید: باوجوداین برنامه کشیک نوروزی را طبق سال‌های قبل برنامه‌ریزی کردیم، به این دلیل که فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی مانند قنادی‌ها یا خشکبار خیلی زودتر از شب عید تولید خود را آغاز می‌کنند. به‌این‌ترتیب با نظارت بر کیفیت مواد اولیه، نحوه تولید و شرایط نگهداری مراکز غیرمجاز را شناسایی می‌کنیم. همچنین اماکن عمومی مانند فرودگاه، پایانه مسافربری و راه‌آهن را که محل حضور افراد زیادی است، کنترل می‌کنیم.
تیم‌های بازرسی‌شان هر روز از ساعت‌۸ تا ۲۰ پیوسته سرکشی می‌کنند و تیم‌های آماده‌باش ۲۴ ساعته هم دارند. البته شماره تلفن کشوری‌۱۹۰ هم منتظر دریافت شکایت‌ها و رسیدگی در مدت ۴۸‌ساعت است.
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.