صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جزئیات محدودیت کرونایی ۱۰ روزه از ۲۱ فروردین

  • کد خبر: ۶۳۴۹۶
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۸
  • ۱
به دنبال آغاز موج چهارم کرونا از روز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰، بر اساس رنگ بندی شهرها، محدودیت‌های کرونایی ۱۰ روزه در کشور اجرا خواهدشد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر ۲۵۷ شهر در وضعیت قرمز کرونایی به سر می‌برند و نقشه کرونایی کشور آتشین است. در حال حاضر ۲۵۷ شهرستان قرمز و ۱۲۹ شهرستان نارنجی هستند و ۵۱ شهرستان در وضعیت زرد و فقط ۱۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

همچنین شیب بیماری کرونا در کشور به سرعت در حال افزایش بوده و متاسفانه تعداد بیماران بدحال نیز در این موج بیشتر هم شده است.

 

قرمز و نارنجی شدن نقشه کرونایی کشور و سرعت افزایش موارد بستری منجر به اعمال تعطیلی در کشور شد و این تعطیلی ها از فردا اعمال می شود.

 

ستاد‌های استانی در مراکز و شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی موظفند مطابق طرح مدیریت هوشمند، کلیه محدودیت‌های لازم را در بخش‌های اصناف، تردد‌ها و نحوه حضور کارمندان در ادارات به دقت اعمال و دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیز نظارت‌های لازم را انجام دهند.

 

بر این اساس بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت، وزارت بهداشت و پلیس نظارت بر اماکن عمومی بر اجرای مصوبات ابلاغی ستاد کرونا نظارت می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف واحد‌های صنفی به مدت دو هفته پلمب خواهد شد.

 

همه استان‌ها در هر وضعیتی که قرار دارند موظف به رعایت و اجرای همه شیوه نامه‌های بهداشتی و مراقبت‌های لازم هستند.

 

کمیته عالی نظارت با محوریت و مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌بایست نظارت دقیق را بر نحوه رعایت شیوه‌نامه‌ها اعمال و افرادی که الزمات قانونی در این خصوص را رعایت نمی‌کنند برای برخورد به مراجع ذیربط معرفی کند تا اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد.

 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌بایست افرادی را که تست آن‌ها مثبت شده و قرنطینه را رعایت نمی‌کنند برای اعمال مجازات به مراجع قانونی معرفی کند.

 

وزارت راه و شهرسازی با همکاری هلال احمر و با افزایش ظرفیت نیرو‌ها و تجهیزات، ضمن کنترل دقیق‌تر فرودگاه‌ها و پایانه‌های پرتردد مرزی و تسهیل در رفت و آمد مردم از نقض شیوه‌نامه‌های بهداشتی جلوگیری کند.

 

کمیته بهداشت و درمان با همکاری ستاد‌های استانی و دانشکده‌های علوم پزشکی، بیمارستان‌ها، تخت‌های بیمارستانی و مراکز درمانی بیشتری را برای ارایه خدمات به بیماران و مبتلایان به کرونا تجهیز و آماده کنند.

 

بر اساس گزارش سازمان برنامه و بودجه، تامین مالی و پرداخت فوق‌العاده‌های ویژه به کارکنان وزارت بهداشت و درمان و دانشکده‌های علوم پزشکی و تامین مالی برای تکمیل و تجهیز بیمارستان‌ها و اعلام آمادگی برای تامین مالی بهره برداری از ۱۳ هزار تخت جدید و گسترش امکانات درمانی و نیز تامین مالی خرید واکسن‌های داخلی وخارجی از جمله اقدامات سازمان برنامه و بودجه است.

 

تردد خودروهای شخصی در سراسر کشور از ساعت ٢٢ تا ۳ صبح در سطح شهر ممنوع است (به استثنای خودروهای مجاز به تایید فرمانداری).

 

محدودیت‌های کرونایی در شهرهای  قرمز

 

در همه شهر‌هایی که در وضعیت قرمز قرار می‌گیرند مطابق مفاد طرح مدیریت هوشمند به مدت ۱۰ روز محدودیت اعمال می‌شود و بدیهی است سایر شهر‌ها هم براساس رنگ بندی اعمال شده باید محدودیت‌ها و شیوه نامه را مراعات کنند.

 

برای شهرهای قرمز فعالیت ادارات و کارکنان دستگاهها و سازمان‌های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران) به استثنای نیروهای مسلح کاهش حضور کارکنان دستگاه های ارائه دهنده خدمات ضروری تا یک دوم و مرتبط با ماموریت های اساسی در محل کار با تشخیص بالا ترین مقام و کاهش حضور کارکنان سایر دستگاه‌ها به میزان دوسوم به همراه لغو کلیه ماموریت های اداری غیرضرور برگزاری جلسات در فضای سربسته با رعایت الزامات (حداکثر۱۵ نفر) اعمال خواهد شد.

 

در شهرهای قرمز برای مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل هستند و تعطیلی قابل تسهیل و تشدید در صورت تغییر شرایط با تشخیص وزارت بهداشت اعمال خواهد شد.

 

 بازار بزرگ تهران از شنبه ۲۱ فروردین تعطیل است. در فعالیت های اجتماعی نیز نمازهای جمعه، مساجد، نمازهای جماعات یومیه، مراسم های آیینی و مذهبی نیز تعطیل کامل خواهند بود.

 

دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با ماموریت‌های اصلی و مدیریت شهری در شهر‌های قرمز با تشخیص بالاترین مقام مسئول (ملی یا استانی) نسبت به کاهش حضور کارکنان خود تا پنجاه درصد (۵۰ درصد) و سایر ادارات غیر ضرور تا یک سوم  کاهش کارکنان فعالیت می‌کنند.

 

برگزاری جلسات اداری در فضای سربسته در شهر‌های قرمز حداکثر با  ۱۵ نفر، با رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی، صورت می‌پذیرد.

 

تمام مراکز آموزشی اعم از مدارس، دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، آموزشگاه-های خصوصی، حوزه‌های علمیه در شهر‌های قرمز تعطیل است و خدمات را به صورت غیر حضوری ارائه می‌شوند.

 

 برپایی نماز‌های جمعه، مراسم‌های مذهبی و آئینی در شهر‌های  قرمز کماکان امکان‌پذیر نیست.

 

در مورد تردد خودروهای شخصی نیز در شهرهای قرمز ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهرهای قرمز به دیگر شهرهای کشور و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای قرمز نیز ممنوع است.

 

 

محدودیت‌های کرونایی در شهرهای  نارنجی

 

در شهرهای نارنجی  فعالیت ادارات و کارکنان دستگاه ها و سازمان های موضوع ماده۲ قانون مدیریت بحران به استثنای نیروهای مسلح کاهش حضور تا یک سوم کارکنان دستگاه های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با خدمات اساسی در محل کار با تشخیص بالاترین مقام مسئول دستگاه و کاهش حضور کارکنان سایر دستگاهها به میزان یک دوم اعمال خواهد شد  و ماموریتهای اداری غیر ضرور لغو می‌شوند و برگزاری جلسات با رعایت الزامات در فضای سربسته (حداکثر ۲۰ نفر) اجرایی خواهد شد.

 

در شهرهای نارنجی مشاغل گروه سه و چهار به مدت ۲ هفته تعطیل خواهند بود  و تعطیلی قابل تسهیل و تشدید در صورت تغییر شرایط با تشخیص وزارت بهداشت اعمال خواهد شد.

 

در این شهرها مدارس، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، آموزشگاه ها و حوزه های علمیه تعطیل کامل خواهند بود.

 

فعالیت های اجتماعی نیز نمازهای جمعه، مساجد، نمازهای جماعات یومیه، مراسم های آیینی و مذهبی نیز تعطیل کامل خواهند بود.

 

در مورد تردد خودروهای شخصی نیز در شهرهای نارنجی ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهرهای نارنجی به سایر شهرها و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای نارنجی ممنوع است .

 

 

محدودیت‌های کرونایی در شهرهای  زرد

 

۵۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

 

 

محدودیت‌های کرونایی در شهرهای  آبی

 

۱۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دورکاری الکیه
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
دلت خوشه ها... به خدا اصل انتقال از همین ادارات شلوغه ولی دولت چون حقوق و پولشونو خودش میده زورش میاد دور کاری بده اگر جریمه داشت و دولت پول گیرش میومد حتما نظارت میکرد که دورکاری اجرا شه بعد شما الکی بخشنامه دورکاری بده