صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ظریف امروز به مجلس می‌رود

  • کد خبر: ۶۴۲۸
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۴
وزیر امور خارجه امروز برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان به مجلس می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی در حالی آغاز شد که قرار است محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه برای پاسخ به ۳ سوال در صحن حضور یابد.
 جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با حضور ۲۰۸۸ نماینده آغاز شد.

گفتنی است سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دستور کار امروز پارلمان را به شرح زیر قرائت کرد:
گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه مالیات بر ارزش افزوده.
ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور درمورد لایحه کمک به ساماندهی پسماند‌های عادی با اولویت استان‌های ساحلی و کلانشهر‌ها با مشارکت بخش غیر دولتی.
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و مجارستان.
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر پایانه فروشگاهی (صندوق مکانیزه فروش).
گزارش کمیسیون حقوقی قضایی در مورد تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن.
گزارش کمیسیون حقوقی قضایی در موردرد لایحه یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده ۶ قانون مبارزه با پولشویی.
سوال‌های محمد علی پورمختار نماینده کبودرآهنگ، علی کرد نماینده مردم خاش (یک فقره) و جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد (یک فقره) از محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه.

 

دستگاه‌های اجرایی مکلف به ثبت معاملات خود در سامانه مؤدیان شدند

در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده، بررسی فصل چهارم این لایحه در مورد وظایف و تکالیف مؤدیان و اشخاص ثالث در دستور کار صحن علنی قرار گرفت.

نمایندگان با تصویب ماده ۱۴ این لایحه مقرر کردند چنانچه سازمان امور مالیاتی در مهلت مقرر در قانون (پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان) نتواند سامانه مؤدیان را مستقر کند، مکلف است رسیدگی به اظهارنامه مؤدیان موضوع این قانون را که بعد از اتمام مهلت مزبور به سازمان امور مالیاتی تسلیم می شود، صرفا به میزانی که در تبصره این ماده آمده است، محدود نموده و سایر اظهارنامه ها را بدون رسیدگی قبول نماید.

بر اساس تبصره این ماده مقرر شد بعد از استقرار سامانه مؤدیان، سازمان امور مالیاتی مجاز است حداکثر یک درصد از پرونده های مالیاتی مؤدیان عضو سامانه مؤدیان را با اولویت مؤدیان بزرگ مورد رسیدگی قرار دهد. چگونگی انتخاب مؤدیانی که پرونده آنها باید مورد رسیدگی قرار گیرد، در دستورالعملی که با پیشنهاد سازمان به تصویب وزیر اقتصاد می رسد، معین می شود.

سازمان امور مالیاتی مکلف است تا پایان مهرماه هر سال فهرست اسامی مؤدیانی که مشمول رسیدگی قرار می گیرند را در سامانه عملیات الکترونیکی خود اعلام عمومی نماید.

در ادامه با تصویب ماده ۱۵ دستگاه های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و سازمان های وابسته به آنها مکلف به ثبت معاملات خود در سامانه مؤدیان شدند. وزارت صنعت، معدن موظف است ترتیبی اتخاذ کند که اطلاعات معاملات ثبت شده در سامانه تدارک الکترونیکی دولت موضوع تبصره ۵ ماده ۱۶۹ قانون مالیات های مستقیم عینا و به صورت برخط به سامانه مؤدیان منتقل شود.


منبع فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.