صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«خورش بامیه» را با این دستور ساده طبخ کنید

  • کد خبر: ۷۵۹۸۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
«خورش بامیه» یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است، ولی به خاطر طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بامیه خوراکی لذیذی است که خواص فراوانی دارد، مانند پاک‌سازی کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و سلامت پوست و مو. معروف‌ترین غذایی که می‌توان با بامیه تهیه کرد، خورش بامیه است، یک غذای جنوبی که با ذائقه ما هم جور درمی‌آید و بهتر است آن را همان‌طور تند بپزیم.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه

بامیه: ٣٠٠ گرم
گوشت خورشی: ٤٠٠ گرم
پیاز: ٣ عدد
سیر: ٢ حبه
رب گوجه‌فرنگی: ٢ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه خورشی: به میزان لازم
روغن، آب و آب‌لیمو: به میزان لازم
زمان تهیه:
۱۸۰ دقیقه

سر بامیه‌ها را بزنید و همان‌طور کمی تفت بدهید. داخل ظرف دیگری پیاز‌ها را که نگینی ریزخرد کرده‌اید با کمی روغن تفت بدهید. سپس سیرخرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید.

-گوشت را به مواد قبلی اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید. حالا ادویه‌ها و رب را اضافه کنید و همه را با هم سرتفت بدهید. آب و قدری زعفران (در صورت تمایل) داخل ظرف بریزید و بگذارید گوشت بپزد.

-پس از پخت گوشت، بامیه‌ها و در صورت تمایل برگ بو را اضافه کنید و بگذارید حدود ٣٠ دقیقه دیگر خورش بپزد تا خوب جا بیفتد. آخر پخت هم نمک و کمی آب‌لیمو یا آب‌غوره به خورش اضافه کنید.

نکته‌ها
اگر می‌خواهید بامیه لزج نشود، به بافتش آسیب نزنید و آن را با حرارت زیاد نپزید.
به جای آب‌لیمو یا آب‌غوره می‌توان از لیمو عمانی هم استفاده کرد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.