صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برای مقابله با حساسیت فصلی، این خوراکی ها را بخورید

  • کد خبر: ۸۲۹۸۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین می‌شود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهم ترین خوراکی‌هایی که برای حساسیت‌های فصلی مفید هستند، عبارت است از:

چای سبز: خاصیت ضد التهاب داشته و آنتی هیستامین طبیعی است.

سرکه سیب: غدد لنفاوی را پاکسازی می‌کند.

چغندر قند: باعث بهبود کار سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زنجبیل: کاهش تعداد عطسه و واکنش مثبت سلول‌های مغز را به همراه دارد.

پیاز: در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.

ویتامین ث: برای کاهش آلرژی مناسب بوده و ضد استرس است.

برگ گزنه: باعث کاهش گیرنده‌های حساسیت بدن می‌شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.