صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آخرین وضعیت واکسیناسیون دانش‌اموزان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۳۳۷۱
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد: به همه دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم ۲ دُز واکسن سینوفارم ۲ با فاصله زمانی ۲۸ روز تزریق می‌شود.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ وزارت بهداشت اعلام کرد که طبق الگوی بازگشایی در نیمه دوم آبان ماه، همه مدارس با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بازگشایی می‌شوند. در همین راستا مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۴۸۵ هزار و ۱۴۶ دانش آموز پایه هفتم تا یازدهم استان در حال دریافت واکسن کرونا هستند.

محمد احمدیان با بیان اینکه واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال یک هفته پس از تزریق گروه سنی ۱۷ تا ۱۸ سال (دانش آموزان کنکوری) آغاز شده است، افزود: در مرحله قبل ۷۰ هزار و ۱۵۱ دُز واکسن کرونا به دانش آموزان پایه دوازدهم تزریق شد. به همه دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم ۲ دُز واکسن سینوفارم ۲ با فاصله زمانی ۲۸ روز تزریق می‌شود.

واکسیناسیون ۵۵۰ هزار دبستانی در نوبت بعدی

وی ادامه داد: برنامه بعدی انجام واکسیناسیون ۵۵۷ هزار و ۵۲۳ نفر دانش آموز مقطع دبستان (پایه‌های اول تا ششم) است و زمان شروع واکسیناسیون آن‌ها و نوع واکسن تزریقی به این دانش آموزان نیز به زوی اعلام خواهد شد. مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه واکسیناسیون نزدیک به ۶۰ درصد فرهنگیان حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اتمام رسیده است، تأکید کرد: ۶۷ هزار و ۳۱۱ نفر فرهنگی در حوزه تحت پوشش این دانشگاه داریم که تاکنون ۴۸ هزار و ۴۴۱ نفر و معادل ۷۱.۹۷ درصد دز اول و ۲۸ هزار و ۲۵۶ نفر و معادل ۲۱.۰۳ درصد نوبت دوم را دریافت کرده اند و در مجموع واکسیناسیون ۵۸.۷ درصد به اتمام رسیده است و واکسیناسیون ۴۱.۳ درصد بقیه هم در حال انجام است.

بهره برداری از بیمارستان ولایت تا دو ماه آینده

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با حضور در پروژه در حال ساخت بیمارستان ولایت (امداد و نجات جنوب) در جریان روند ساخت و بهره برداری این بیمارستان قرار گرفت. محمدعلی کیانی در حاشیه این بازدید افزود: در این پروژه آماده سازی طبقه همکف و اورژانس این طرح در اولویت بهره برداری قرار دارد تا در صورت نیاز مورد استفاده بیماران مبتلا به کرونا قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بهره برداری از طبقه همکف و اورژانس این بیمارستان تا یک ماه آینده انجام می‌شود، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی تلاش می‌کنیم سایر طبقات آن تا دو ماه آینده به مرحله افتتاح برسد. کیانی با اشاره به اینکه پیش بینی‌های لازم برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در صورت روبه رویی با موج‌های بعدی در این مرکز انجام شده است، اظهار کرد: پس از بحران کرونا، این بیمارستان برای خدمات رسانی به بیماران سوانح مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

کمبود داروی کرونایی نداریم

مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد که کمبودی از لحاظ دارو‌های کرونا احساس نمی‌شود و دارو به مقدار مورد نیاز در دسترس است. علی روح بخش با اشاره به اینکه رفع کمبود‌های دارویی، مهم‌ترین دغدغه حوزه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، افزود: در حوزه دارو‌های بیماران پیوندی نیز مشکلی وجود ندارد و دارو به مقدار مورد نیاز در دسترس بیماران قرار گرفته است، اما برای برخی از دارو‌های وارداتی بیماران ام اس کمبود‌هایی وجود دارد که تلاش می‌کنیم کمبود‌ها جبران شود.

تعداد بیماران از پیک چهارم بالاتر است

درباره تعداد بیماران کرونایی موجود در بیمارستان قائم نیز مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم (عج) اعلام کرد که ۱۴۰ بیمار کرونایی در این مرکز درمانی تحت مراقبت قرار دارند که بیشتر آن‌ها بدحال و در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

حسن خداپرست با اشاره به اینکه هم اکنون بیماران کرونایی بستری در این مرکز، یک پنجم تعداد بیماران دوران پیک پنجم هستند، اما هنوز تعداد آن‌ها از مجموع بیماران پیک چهارم کرونا بالاتر است، افزود: ظرفیت اکسیژن بیمارستان با حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خیران و سپاه تقریبا ۵/۳ برابر بیشتر از زمان قبل از شیوع کروناست و سی تی اسکن اورژانس این مرکز نیز فعال و در خدمت بیماران است.

همچنین طبق اعلام وزارت بهداشت، ۱۷۳ بیمار دیگر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.