صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایلان ماسک می‌گوید اشتیاق بسیار زیادی دارد تا دامنه فعالیت‌های تسلا را از حوزه خودروهای سواری و وانت‌ها فراتر برده و به ساخت جت برقی فراصوت بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایلان ماسک در ادامه می‌گوید: این جت‌ها پیش از رسیدن به ارتفاع بالا از فناوری «نشست و برخاست عمودی» (VTOL) بهره می‌برند و بعد با انرژی پیش‌رانش باتری از سرعت ۱۲۳۶ کیلومتر در ساعت عبور می‌کنند.

مدیرعامل تسلا می‌گوید تنها چیزی که باعث شده او فعلا مشغول توسعه نسل بعدی هواپیماها نشود، حجم بالای کارهایی است که زیر دستش قرار دارد. ماسک در حال حاضر علاوه بر تسلا، به مدیریت اسپیس ایکس، نورالینک و بورینگ کمپانی مشغول است. این میلیاردر پرطرفدار هم‌بنیان‌گذار OpenAI و پدر شش فرزند است.

ماسک در توییتی نوشته: «برای ساخت یک جت فراصورت VTOL برقی می‌میرم، اما اگر یک پروژه دیگر به کارهایم اضافه شود، مغزم منفجر خواهد شد.» این نخستین باری نیست که او درباره جاه‌طلبی‌هایش برای طراحی جت برقی صحبت می‌کند. ماسک قبلا در پادکست «جو روگن» جزئیات یکی از طرح‌های مفهومی خود را برای جت‌ها تشریح کرده بود.

مدیرعامل تسلا گفته بود: «من طرحی برای ساخت یک هواپیما دارم. کار جذابی که می‌توان انجام داد ساخت نوعی جت فراصوت نشست و برخاست عمودی است.» در این طرح از دو سیستم پیش‌رانش مختلف استفاده می‌شود: یکی برای بلند کردن هواپیما و رفتن به آسمان و دیگری برای حرکت به جلو با سرعت فراصوت.

نکته جالب درباره هواپیمای برقی این است که باید تا جای ممکن بالا بروید اما برای انجام این کار به تراکم انرژی خاصی در باتری نیاز دارید، چون باید بر انرژی پتانسیل گرانشی غلبه کنید. وقتی این کار را انجام دادید و به ارتفاع بالا رسیدید، انرژی مورد استفاده در حالت پرواز افقی بسیار کم خواهد بود. سپس می‌توانید در راه برگشت به زمین بخشی از این انرژی پتانسیل گرانشی را دوباره دریافت کنید.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و... رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. پس شاید از این ایده هم بشه استفاده کرد که یک سری از مراسم ها رو هم اینترنتی برگزار کنیم. البته قطعا میزان شور و حالش فرق داره اما خب تو این وضع کرونا چه میشه کرد؟؟ الان استفاده از بستر اینترنت، بهترین گزینه ایه که داریم....