هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟! آیا امشب اینترنت بین‌الملل کشور متصل می‌شود؟ (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک فروند هواپیمای ایرباس به مدت ۳ ساعت با سوخت پایدار پرواز کرد

  • کد خبر: ۸۶۱۰۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۲
یک فروند هواپیمای ایرباس به مدت ۳ ساعت با سوخت پایدار پرواز کرد
شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس، شنبه ۳۰اکتبر (هشتم آبان) اعلام کرد: یک فروند هواپیمای مدل A۳۱۹neo به مدت سه ساعت با استفاده از «سوخت پایدار هوانوردی» بر فراز مرکز این شرکت در شهر تولوز فرانسه پرواز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت هواپیمایی ایرباس برای ادای سهم در حفاظت از محیط زیست یک پرواز آزمایشی با سوخت کاملا تجدیدپذیر انجام داد. به این ترتیب، سلسله آزمایش‌های این شرکت برای استفاده از «سوخت پایدار هوانوردی» آغاز شد.

شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس، شنبه ۳۰اکتبر (هشتم آبان) اعلام کرد: یک فروند هواپیمای مدل A۳۱۹neo به مدت سه ساعت با استفاده از «سوخت پایدار هوانوردی» بر فراز مرکز این شرکت در شهر تولوز فرانسه پرواز کرد.

پرواز‌های آزمایشی با سوخت تجدیدپذیر در شرکت ایرباس، قرار است تا سال۲۰۲۳ ادامه یابد و نتایج اولیه این آزمایش‌ها سال آینده منتشر خواهد شد.

به گزارش رسانه‌های آلمانی، این شرکت به زودی پرواز آزمایشی هلی کوپتر‌های نوع H۱۶۰ با سوخت‌های غیرفسیلی سازگار با محیط زیست را نیز آغاز می‌کند.

شرکت ایرباس برنامه‌های خود برای استفاده از سوخت پایدار را با همکاری موسسه‌های دیگری نظیر شرکت فناوری Safran، مرکز پژوهش‌های هوافضای فرانسه و وزارت حمل ونقل این کشور پیش می‌برد.

سوخت پایدار هوانوردی موسوم به SAF (Sustainable Aviation Fuel) اکنون به طور عمده از پسماند روغن پخت وپز و چربی حیوانی، تولید می‌شود و به مراتب گران‌تر از سوخت معمولی هواپیماست.

معضل استفاده از سوخت پایدار هوانوردی فقط بهای تمام شده آن نیست؛ این سوخت به دلیل ترکیبات شیمیایی آن به واشرها، لوله‌های ارتباطی و دیگر قطعات موتور هواپیما آسیب می‌رساند که جلوگیری از آن، یکی از چالش‌های اصلی مهندسان و کارشناسان این حوزه به شمار می‌رود.

یکی دیگر از معضلات جایگزینی سوخت‌های فسیلی با سوخت پایدار، حجم ناچیز تولید فرآورده‌های سازگار با محیط زیست است.
اکنون فقط یک دهم درصد سوخت مصرفی در صنایع هوانوردی از منابع غیرآلاینده محیط زیست و پایدار تأمین می‌شود.

پیشینه مبارزه با تغییرات اقلیمی و در جست وجوی سوختی جایگزین بدون آلاینده برای هواپیما‌ها به سال ۲۰۱۰ بازمی گردد. نخستین نمونه تکمیل شده هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس» در سال۲۰۱۰ به پرواز درآمد و با ۲۶ساعت پرواز قابلیت خود را برای استفاده از انرژی خورشیدی به جای سوخت فسیلی نشان داد.

نسخه دوم سولار ایمپالس، پرواز‌های آزمایشی خود را در سال۲۰۱۳ انجام داد و بدون استفاده از سوخت فسیلی توانست از آسمان دریای مدیترانه عبور کند.

بال‌های سولار ایمپالس ۲، ۷۲متر طول دارد و ۱۲هزار سلول خورشیدی روی آن نصب شده است. وزن این هواپیما ۲هزارو ۳۰۰ کیلوگرم است. سلول‌های خورشیدی سولار ایمپالس، انرژی خورشید را در باتری‌های لیتیومی خود ذخیره و در پرواز شبانه از آن استفاده می‌کنند.

برتراند پیکارد و آندره بورشبرگ، طراحان سولار ایمپالس ۲ هستند. این هواپیما حاصل ۱۲ سال تحقیق این دو خلبان است.

همچنین سال ۲۰۱۵ هواپیمای سولار ایمپالس ۲ که از انرژی خورشیدی استفاده می‌کند، پرواز بی وقفه ۱۱۸ساعته خود را با موفقیت به پایان برد تا این پیام را به جهانیان برساند که می‌توان بدون استفاده از سوخت فسیلی، مسافت بیشتری را طی کرد.

آخرین سفر سولار ایمپالس ۲ مسافتی ۸هزارکیلومتری بود؛ از ناگویا در ژاپن تا فرودگاه کالای لوآی در هاوایی آمریکا. ایمپالس ۲ این مسافت را در ۱۱۸ساعت، یعنی حدود ۵شبانه روز بدون وقفه طی کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->