به گزارش شهرآرانیوز، آویشن دارای مزاج گرم و خشک است و به عنوان یکی از مصلحات غذایی و چاشنی پر کاربرد به صورت خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از دمنوش آویشن برای درمان بیماریهای گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه، ضعف معده و به طور کلی برای بیمارانی که از سردی و تری معده رنج میبرند یا در اصطلاح طب سنتی به سوء مزاج سرد وتر معده مبتلا هستند تاثیر دارد.
برای استفاده باید یک قاشق مرباخوری از آویشن خشک را در یک لیوان آب دم کنید و کمی نبات یا عسل به آن اضافه و نیم تا یک ساعت بعد از غذا میل کنید. دمنوش آویشن را میتوانید به تنهایی یا همراه انجیر یا عناب روزی دو تا سه بار استفاده کنید، به این صورت که یک قاشق مرباخوری آویشن خشک را همراه پنج عدد عناب یا انجیر در یک لیوان آب دم و روزی دو تا سه بار مصرف کنید.
استفاده نابجا از آویشن در درمان سرفههای خشک و در مرحله حاد و ابتدایی سرماخوردگی که شامل چند روز اول شروع بیماری است و بیمار معمولا احساس سوزش گلو، تب و آبریزش رقیق دارد، ممکن است به تشدید علایم بیماری سرما خوردگی و افزایش خشکی مخاطها و افزایش تب منجر شود.
مصرف روغن آویشن به طور موضعی تاثیر ضد میکروبی و ضد قارچ دارد و برای دردهای مفصلی و روماتیسمی و اسپاسم مفید است. آویشن اثر ادرار آور و قاعده آوری دارد و در گرم مزاجان و زنان باردار باید با احتیاط مصرف شود.
منبع: آخرین خبر