به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد وسوسه‌ای که ممکن است به قیمت جانمان تمام شود | مثلث خطر صورت کجاست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳ اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان‌رضوی به‌مناسبت چهلم شهدای خدمت+ فیلم شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع) استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد «گیسو»؛ یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران ۶ نکته کاربردی که در خرید سیسمونی باید رعایت کنیم ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) اوقات گران‌قیمت فراغت | چطور کلاس‌های تابستانه ارزان پیدا کنیم؟ راز تیغ زنی مامور قلابی از دلالان ارز خیابان امام خمینی(ره) مشهد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

رفلاکس معده را با روش‌های خانگی درمان کنید!

  • کد خبر: ۸۶۸۱۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
رفلاکس معده را با روش‌های خانگی درمان کنید!
دردی که از شکم به قفسه سینه وارد می‌شود، مزه تلخی که از گلو به دهان برمی‌گردد، سوزش سر دل، تلخی گلو یا سرفه، همه علائم رفلاکس معده هستند که بیشتر ما به نوعی آن را تجربه کرده‌ایم. با این‌حال، بعضی افراد به صورت مداوم چنین علائمی را تجربه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رفلاکس معده احساس ناخوشایندی است و در صورت شدت گرفتن، زندگی را به کام هر کس تلخ می‌کند. درمان سوزش معده یا همان رفلاکس معده بهتر است با استفاده از روش های طبیعی باشد. درمان های طبیعی متفاوتی برای تسکین سوزش معده توصیه می شود که ساده ترین آن نوشیدن یک نوشیدنی سالم است. خوردن عرق بیدمشک و کاسنی به شدت توصیه می‌شود.

عرق بیدمشک را بهتر است با کمی عسل بخورید. از آبمیوه‌ها انبه یا کدو تنبل خوب است. میوه‌هایی مانند پرتغال و نارنگی به دلیل داشتن اسید اسکوریک (ویتامین c) برای رفلاکس معده مناسب نیست. همچنین عرق نعناع برای این افراد توصیه نمی‌شود.

شیر‌های گیاهی مانند شیر سویا با مقداری عسل مخلوط شود و میل کنید بسیار مفید است. چای سبز و چای بابونه مفید هستند.

چای معمولی و قهوه نیز برای این گونه افراد مضر هست. از عصاره سبزیجات مانند کرفس، خیار، کلم، جعفری، آویشن، گشنیز و زیره استفاده کنید.

آب گوجه فرنگی، آب زرشک، آب لیمو، رفلاکس معده را تشدید می‌کند. نکته مهم دیگر سعی کنید یک ساعت قبل از غذا و تا دو ساعت بعد از آن از نوشیدنی استفاده نکنید.

برای درمان سوزش سردل و معده خوردن نوشابه، چای، قهوه، سرکه، نوشیدنی‌های کافیین دار ممنوع است.

برای افرادی که از رفلاکس معده و سوزش آن رنج می‌برند خوردن شیر سویا با مقداری عسل یا شیر بادام مفید است.

خوردن عصاره کرفس، خیار، جعفر،‌ی کلم، آویشن، گشنیز و زیره مفید است.
خوردن آب لیمو، آب گوجه فرنگی و آب زرشک، این بیماری را تشدید می‌کند.
خوردن عرقیاتی مانند بیدمشک و کاسنی برای سوزش معده مفید است.
سوزش معده از مشکلات شایع در دوران بارداریست. این مشکل بعد از زایمان از بین می‌رود.

علل سوزش سر دل

در طول دوران بارداری، بدن مادر پروژسترون بیشتری تولید می‌کند. این هورمون به عنوان یک شل کننده عضلانی عمل می‌کند و دریچه واقع در ابتدای معده را شل می‌کند. این مکانیزم باعث می‌شود محتویات معده به مری برود. یکی دیگر از دلایل سوزش سردل تغییراتیست که در زمان بارداری به وجود می‌آید. همانطور که وقتی جنین بزرگتر می‌شود، در رحم جای زیادی را می‌گیرد، در نتیجه دستگاه گوارش به سمت بالا می‌رود و در نتیجه سوزش سردل به وجود می‌آید.

علائم شایع سوزش سر دل

احساس سوزش در زیر گلو
- ترش کردن معده
- درد قفسه سینه یا درد ناحیه بالای شکم
- ترشی دهان
- درد معده
- سرفه
- خس خس
- اشکال در بلع
- ترشح بیش از حد بزاق
- خفگی

درمان طبیعی برای سوزش سردل

بعضی از دارو‌های خانگی موثر برای سوزش سر دل را ذکر می‌کنیم. این دارو‌ها طبیعی هستند و هیچ مشکلی برای خانم‌های باردار به وجود نمی‌آورند، ولی در صورت نیاز طبق نظر پزشک مصرف کنید.

۱. بادام
بادام سرشار از روغن است که میزان اسید را کنترل می‌کند. به همین خاطر، سعی کنید روزانه ۴ تا ۵ بادام بخورید. بادام همچنین می‌تواند به تغذیه نوزاد کمک کند.

۲. آلوئه ورا
آلوئه ورا شامل برخی از عوامل ضد التهاب است که می‌تواند سوزش سر دل را کاهش دهد. با این حال، در مورد زنان حامله، طبق نظر پرشک مصرف شود.

۳. آب نارگیل
آب نارگیل به خنثی کردن اسید معده کمک می‌کند. هر روز مصرف کنید.

۴. دانه رازیانه
دانه رازیانه در بهبود گوارش موثر است. می‌توانید ۲ قاشق چای خوری دانه رازیانه رو در آب جوش حل کنید و آن را میل کنید.

۵. سرکه
سرکه سیب بیکربنات و اسید معده را کنترل می‌کند. اسید تولید شده درد دیواره معده را کاهش می‌دهد. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را با آب رقیق کنید و بخورید.

۶. پاپایا
پاپایا سرشار از آنزیم‌های خاصی است که باعث بهبود روند هضم غذا در معده می‌شود. مصرف پاپایای رسیده برای کاهش سوزش سر دل مفید است. پاپایای خام باعث انقباضات رحمی می‌شود. در این مورد بهتر است با پزشک مشورت کنید.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->