صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معرفی سه محصول جدید خودروسازی گریت‌وال + تصاویر

  • کد خبر: ۹۳۸۳۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۷
سال ۲۰۲۱ سال بسیار خوبی برای هاوال بود چرا که این زیرمجموعه بزرگ خودروسازی گریت‌وال (GWM)، موفق شد تا ۳ محصول نوآورانه و کاملا جدیدش را به تولید انبوه برساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین محصول، هاوال داگو بود؛ خودروی جعبه‌ای شکل که هرچند در سال ۲۰۲۰ معرفی شد، ولی به دلیل شیوع کرونا، تولید انبوهش به سال ۲۰۲۱ افتاد. داگو البته نام قطعی این خودرو نیست و فقط مشتریان چینی آن را با این نام می‌شناسند و از آنجایی که معنی نامش در زبان چینی، معادل «سگ بزرگ» یا Big Dog می‌شود، بسیاری از رسانه‌ها آنرا با همین نام معرفی کرده‌اند.



محصول دیگری که هاوال در سال ۲۰۲۱ معرفی کرده بود، کراس‌اوری با نام شن‌شو بود که بازهم یک اسم چینی بوده و به معنی «موجود افسانه‌ای» است و هنوز مشخص نشده که در بازار صادراتی، هاوال از چه نامی برای آن استفاده خواهد کرد.



اما در فاصله میان معرفی هاوال داگو و هاوال شن‌شو، هاوال دست به معرفی کراس‌اوری بسیار جذاب زد و نامش را چیتو یا CHITU گذاشت که در زبان چینی، به معنای «خرگوش صحرایی قرمز» است. اینکه چرا هاوال، برای نامگذاری محصولاتش، در چند سال اخیر سنت‌شکنی کرده و از نام حیوانات الهام می‌گیرد، موضوعی است که نیاز به مطلب جداگانه‌ای دارد، اما در این مطلب، می‌خواهیم به معرفی هاوال چیتو و تیپ جدید آن، بپردازیم.  



هاوال چیتو با ۴.۴ متر و ۲.۷ متر فاصله محوری، قطعا در کلاس کراس‌اور‌های کامپکت بوده و به دلیل قیمتش، خیلی‌ها آن را ادامه‌دهنده راه هاوال F۵ می‌دانند. هاوال چیتو در سال ۲۰۲۱ وارد بازار چین شده و در مدل بنزینی، با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ 4B15C با قدرت تقریبی ۱۸۴ اسب‌بخار و گشتاور ۲۷۵ نیوتن‌متر بدست خریدارانش می‌رسد.



اما هاوال در آخرین روز‌های سال ۲۰۲۱ میلادی، مدل هیبریدی چیتو را هم معرفی کرد و آن را با پسوند DHT تحویل خریداران داد. این مدل هیبریدی، همانطور که از نامش پیداست، از پیشرانه سبز DHT هاوال استفاده می‌کند که یعنی همان موتور ۱.۵ لیتری را در سینه دارد، ولی این‌بار از نوع 4G15H است و تنفس طبیعی بوده و تنها ۹۵ اسب‌بخار تحویل‌تان می‌دهد. اما این موتور بنزینی، به پکیج باتری‌های ۱.۸ کیلوات‌ساعت هم متصل شده و به همین دلیل، حداکثر قدرتش تفاوت چندانی با مدل بنزینی نداشته و به حدود ۱۸۷ اسب‌بخار می‌رسد. تزئینات مشکی بدنه مانند سقف مشکی، زه‌های کناری مشکی و کاسه‌چراغ‌های دودی عقب، از مهم‌ترین تفاوت‌های تیپ DHT با تیپ‌های بنزینی هاوال چیتو به شمار می‌رود.

منبع: خودروبانک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.