به گزارش شهرآرانیوز، دکتر هانیه ناصری، با اشاره به فواید بسیار خاک شیر گفت: این دانه با توجه به فواید بسیار به دانه "هزار و یک درمان" معروف است.
وی با اشاره به افزایش مصرف خاکشیر در فصل تابستان، گفت: این دانه به دلیل خاصیت کنترل قوی عطش و ضد گرمازدگی در این فصل بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
ناصری گفت: اگر خاکشیر با آب سرد ترکیب و مصرف شود، باعث درمان اسهال و اگر در آب گرم ترکیب و میل شود درمان کننده یبوست خواهد بود
وی افزود: برای درمان یبوست باید دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در لیوان آب جوش ریخته و روی لیوان را بپوشانید تا دم بکشد؛ سپس با کمی عسل یا نبات، ناشتا یا با معده خالی به مدت چند روز مصرف شود تا آثار درمان معجزه آمیز آن مشخص شود.
وی از خاکشیر به عنوان معجون لاغری یاد کرد و افزود: نوشیدن یک لیوان آب ولرم به همراه دو قاشق گلاب و دو قاشق خاکشیر و یک قاشق آبلیمو به مدت ۳۰ روز تاثیر بسیاری در چربی سوزی و لاغری افراد دارد.
وی افزود: این دانه همچنین نقش مهمی در درمان کبد چرب، درمان غلظت خون و بهبود بیماریهای کلیوی دارد.
ناصری گفت: برای درمان کبد چرب باید دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در دو لیوان آب جوشانده، طوری که یک لیوان کوچک باقی بماند و به همراه ترکیب عرقیاتی مانند کاسنی یا عناب هر روز صبح ناشتا مصرف شود و تا نیم ساعت پس از آن نباید خوراکی و یا نوشیدنی دیگری مصرف شود و با این روش ظرف مدت کوتاهی کبد چرب درمان می یابد.
این دکترای طب طبیعی خاطرنشان کرد: برای کنترل تعریق بالای بدن در روزهای گرم سال هم بهتر است از شربت خاکشیر به همراه آب لیمو و یا انواع شربت های سنتی مانند گلاب زعفران، به لیمو، نعنا و... استفاده شود.
منبع: ایسنا