صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد و خراسان رضوی باید مورد توجه ویژه باشد تا بهترین نوع خدمات در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت به زائران و مجاوران امام رضا (ع) ارائه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدعلی کیانی در جلسه ستاد هماهنگی دانشگاهی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی، اظهار کرد: تا کنون با سازمان بیمه سلامت که بدنه اصلی این مجموعه از خانواده دانشگاه علوم پزشکی مشهد است همکاری‌های زیادی داشتیم و خوشبختانه تعامل بسیار خوبی میان هر دو مجموعه برقرار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مشهد و خراسان رضوی به واسطه وجود بارگاه منور رضوی نیازمند نگاه ملی است، خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از خدمات حوزه سلامت به افراد غیربومی ارائه می‌شود و با توجه به جایگاه و موقعیت مشهد و خراسان رضوی باید نگاه ملی به این شهر و استان در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت ساری و جاری باشد.

ارائه تمامی خدمات موردنیاز عمومی و تخصصی گروه‌های هدف در قالب برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی

در این جلسه دکتر سیدجواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: در جلسات قبلی مقرر شد با توجه به فعالیت‌های همه جانبه خدمات مراقبتی، بهداشتی و درمانی در جمعیت تحت پوشش برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی پیگیری و مکاتبه لازم جهت کسورات سال ۱۴۰۰ انجام شود.

وی اضافه کرد: در برنامه کاری خودمان چند گروه هدف را معین کرده‌ایم که یکی از آنان مادران باردار هستند تا با توجه به شرایط خاصشان از تمامی خدمات موردنیاز به‌خوبی بهره‌مند شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت ارائه خدمات دارویی در برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی پیگیری جهت پرداخت مطالبات داروخانه‌های بخش خصوصی طرف قرارداد مورد تاکید است، بیان کرد: تمام تلاش ما این است که تمامی خدمات موردنیاز عمومی و تخصصی گروه‌های هدف با کد ملی فرد ارائه شود و جمعیت تحت پوشش به‌موقع و بدون تاخیر از آن خدمت برخوردار گردند.

همچنین دکتر محمدحسن درخشان، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم در این جلسه، گفت: جمعیت تحت پوشش کل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نزدیک به ۶ میلیون نفر بوده که نیمی از آن‌ها جمعیت روستایی هستند و خدمات پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، آزمایشگاهی مراقبتی، کنترلی و ... به آنان ارائه می‌شود.

وی افزود: ادامه داد: در حوزه دارو با توجه به اجرای طرح دارویار خواستار شیوه پرداخت هزینه دارو متناسب با برنامه‌های لحاظ شده در این طرح هستیم.

دکتر درخشان با ذکر این نکته که برای کارایی بهتر و بیشتر خواستار همسان سازی ساعت کاری کارکنان تیم سلامت با کارکنان اداری هستیم، تاکید کرد: این درخواست به دلیل کاهش و با عدم مراجعه مردم پس از ساعت اداری، وجود بیتوته در مرکز مجری برنامه، مشکلات رفت و آمد از منزل به محل کار و برعکس، رضایت‌مندی تیم سلامت، استفاده بهینه و افزایش میزان بهره‌وری از زمان خدمت ارائه شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.