صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری‌نژاد،در نشست خبری که به مناسبت هفته دیابت در مرکز بهداشت استان برگزار شد،اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵ از مجموع جمعیت کشور ۹ درصد آنها دیابت داشتند و اکنون که ۶ سال از آن زمان گذشته این عدد با رشد ۴ درصدی به ۱۳ درصد افزایش یافته است.

وی افزود:ما به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک پایگاه سلامت و هر ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر یک مرکز خدمات جامع سلامت داریم و در پایگاه‌ها به ازای هر ۳ هزار نفر یک مراقب سلامت داریم که فرد را از بدو تولد در بازه‌های زمانی معین شده مراقبت می‌کند. در هر پایگاه ۴ مراقب کنترل‌ها و مراقبت‌های فشار خون، قند خون، کنترل وزن، کنترل بارداری، کنترل تغذیه و غیره را دارند. اگر فرد مراجعه کننده نیازمند خدمات تخصصی‌تر باشد به مرکز ارجاع می‌شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: متاسفانه با وجود تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اطلاع‌رسانی گسترده میزان مراجعات بسیار پایین بوده و مراقب از سن ۲ سال به بالا رو به کاهش بوده که نگران‌کننده است، حتی مادر باردار هم که نیازمند مراقبت مستمر است به این پایگاه و مرکز مراجعه نمی‌کند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه آدرس مراکز و پایگاه‌های سلامت در اپلیکشن نشان راه‌اندازی شده یا با سرچ در گوگل آدرس‌ها را دریافت می‌کنند. حتی مردم می‌توانند با شماره تلفن ١٩١ تماس بگیرند و آدرس نزدیکترین مرکز به محل سکونت خود را دریافت کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.