صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جام جهانی ۲۰۲۶ کجا برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۴۰۰۷۱
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹
فیفا رسما از شهر‌های میزبان رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۲۶ رونمایی کرد و در کنار آن، سهمیه قاره‌های مختلف برای شرکت در این رقابت‌ها را نیز تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شانزده شهر در سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک وظیفه میزبانی از جام‌جهانی ۲۰۲۶ را عهده‌دار خواهند بود که ازاین‌میان، یازده شهر در آمریکا، سه شهر در مکزیک و دو شهر نیز در کانادا از رقابت‌ها میزبانی خواهند کرد.
شهر‌های سیاتل، سان‌فرانسیسکو، لس آنجلس، کانزاس، دالاس، آتلانتا، هیوستون، بوستون، فیلادلفیا، میامی و نیویورک در ایالات متحده و ونکوور و تورنتو در کانادا و گوآدالایارا، مونتری و مکزیکوسیتی در مکزیک، میزبان این دوره از مسابقات خواهند بود.

۳ مراسم افتتاحیه برای جام جهانی ۲۰۲۶

با اعلام رئیس کنفدراسیون فوتبال کونکاکاف، جام جهانی ۲۰۲۶ با ۳ مراسم افتتاحیه برگزار می‌شود. ویکتور مونتالیانی، رئیس کنفدراسیون فوتبال کونکاکاف تایید کرد که در جام جهانی ۲۰۲۶ که کانادا، ایالات متحده و مکزیک میزبانی آن را بر عهده خواهند داشت، در هر کشور برگزارکننده یک مراسم افتتاحیه برگزار خواهد شد. در اواسط جام جهانی ۲۰۲۲ سوالات متعددی در مورد جام جهانی ۲۰۲۶ مطرح می‌شود. یکی از علامت‌های سوال اصلی در مورد قالب برگزاری رقابت‌هاست. ابتدا در مورد ۱۶ گروه سه تیمی بحث می‌شد، اما با توجه به هیجانی که در قطر وجود دارد، می‌توان این ایده را تغییر داد و شاید ۱۲ گروه ۴ تیمی داشته باشیم. به این ترتیب آزتک تنها ورزشگاه در جهان خواهد بود که برای سومین بار میزبان دیدار افتتاحیه جام جهانی فوتبال است. در مکزیک، افتتاحیه در استادیوم آزتک خواهد بود. ایالات متحده کشوری با بیشترین تعداد ورزشگاه است، اما مطمئناً مراسم افتتاحیه و اولین بازی در نیویورک یا لس آنجلس خواهد بود. جدیدترین و چشمگیرترین استادیوم این کشور استادیوم SoFi است که در آن تیم‌های لس آنجلس رامز و لس آنجلس چارجرز در لیگ NFlL بازی می‌کنند. این ورزشگاه بیش از ۷۰۰۰۰ نفر ظرفیت دارد و آخرین سوپربول در آنجا برگزار شده است.

افزایش سهم آسیا از جام‌جهانی

برای اولین‌بار در تاریخ برگزاری جام‌جهانی، منطقه اقیانوسیه یک سهمیه تضمین‌شده و مستقیم در جام‌جهانی خواهد داشت و دو قاره آسیا و آفریقا نیز بیشترین جهش را در تعداد سهمیه نسبت به جام‌جهانی ۳۲ تیمی تجربه خواهند کرد. آفریقا که پیش‌تر پنج سهمیه مستقیم داشت، اکنون ۹ سهمیه مستقیم و یک سهمیه نیز در پلی‌آف بین‌قاره‌ای دارد و آسیا نیز که قبل از ۲۰۲۲ قطر، ۴.۵ سهمیه داشت، اکنون هشت سهمیه مستقیم در اختیار دارد. تعداد سهمیه‌های مستقیم آمریکای جنوبی از چهار به شش رسیده است و یوفا نیز به‌جای سیزده تیم، شانزده تیم به جام‌جهانی می‌فرستد. رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۲ در قاره آسیا و در مرحله نهایی آن، با حضور دوازده تیم در دو گروه شش‌تیمی برگزار شد. اگر قطر را از معادلات خارج کنیم و بخواهیم براساس رتبه‌بندی نهایی همین جدول، سهمیه‌های ۲۰۲۶ را تعیین کنیم، می‌بینیم که علاوه بر ایران، کره‌جنوبی، ژاپن و عربستان، چهار تیم عراق، امارات، استرالیا و عمان نیز قادر به صعود مستقیم به جام‌جهانی خواهند بود و سهمیه پلی‌آف آسیا نیز در اختیار یکی از تیم‌های چین یا سوریه قرار خواهد گرفت، هرچند این فقط یک شبیه‌سازی است و افزایش سهمیه‌ها، چهره مسابقات مقدماتی را نیز به‌کلی دگرگون می‌کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.