صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مسلم است که فقط نیروی انتظامی نمی‌تواند در این عرصه وارد عمل شود، زیرا فقط با اقدام سلبی نمی‌توان امر به معروف و نهی از منکر کرد. نمی‌شود بگیر و ببند به راه انداخت و امیدوار بود که حجاب تبدیل به فرهنگ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان، صبح امروز با حضور آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد، حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، محسن داوری فرماندار مشهد، محسن نصرپور مدیرکل صدا و سیمای استان و جمعی از مقامات استانی، مدیران شهری و فرماندهان نیرو‌های مسلح در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.

برای رضای خدا به وظیفه خود عمل کنید

آیت‌الله علم‌الهدی در این دیدار با تأکید بر ضرورت اقدام آگاهانه و مبتنی بر برنامه در عرصه حجاب و عفاف اظهار کرد: تشکیل قرارگاه‌های فرهنگی در مشهد یکی از اقدامات مثبتی است که بسیاری از دغدغه‌مندان و خانواده‌های مشهدی را به تعیین تکلیف نهایی موضوع حجاب امیدوار کرده است؛ با این حال، باید به‌جای اینکه کار‌ها نقش اعلامی داشته باشد، در حوزه عمل وارد میدان شد.
ایشان افزود: مسلم است که فقط نیروی انتظامی نمی‌تواند در این عرصه وارد عمل شود، زیرا فقط با اقدام سلبی نمی‌توان امر به معروف و نهی از منکر کرد. نمی‌شود بگیر و ببند به راه انداخت و امیدوار بود که حجاب تبدیل به فرهنگ شود بلکه به‌جای این، رمز موفقیت در این عرصه این است که همه امورات مبتنی بر یک برنامه روشن باشد. برنامه قرارگاه باید توسط همه کسانی که مسئولیتی بر عهده دارند، جدی گرفته شود.
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همان‌طور که در دانشگاه‌ها این‌طور فرهنگ شده که دانشجوی پسر با پوشش نامناسب و دانشجوی دختر با آرایش تند اجازه ورود به محیط دانشگاهی را ندارند، باید این فرهنگ در سایر عرصه‌های اجتماعی هم اجرا شود.
ایشان با بیان اینکه در مسئله حجاب و عفاف، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باید مطالبه گر محوری از مسئولان باشد، ادامه داد: باید یک مرجع معتبر مشخص شود که گلایه‌مندان مقوله حجاب بدانند که برای هر سخنی در این رابطه، فقط می‌توان به آن مراجعه کرد. به‌موازات این، یک نهاد رسمی هم برای اعلام آمار و اطلاعات درباره برخورد‌ها و اقدامات انجام‌شده مشخص شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: با همه این تفاسیر، من به شما می‌گویم که برای رضای خدا به وظیفه خود عمل کنید و از حاشیه نترسید، زیرا اگر بنا به ترس باشد، همواره در فضای مجازی و رسانه‌های معاند ممکن است موضوعی مطرح شود که هجمه فرهنگی علیه ما ایجاد کند.

هویت ملی یکی از مبانی فرهنگ است

محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این نشست با اشاره به ضرورت اقامه امر به معروف و نهی از منکر در همه ابعاد و جوانب جامعه گفت: متأسفانه یکی از چالش‌هایی که امروزه وجود دارد، با محوریت توجه بیش از حد به بعضی از منکر‌ها و بی‌توجه به سایرین صورت می‌گیرد؛ به‌طور مثال، اگرچه پرداختن به هویت ملی یکی از اصول بنیادین فرهنگ در جامعه است، متأسفانه امروز شاهد هستیم که یکی از شرکت‌های هواپیمایی با اسم کاملاً غیر ایرانی، در روش تبلیغاتی خود در فضاسازی شهری، ارزش‌های ملی را به‌طور کامل نقض می‌کند و شاهد تابلو‌هایی در سطح شهر هستیم که تریبون تبلیغ ارزش‌های بیگانه است.
وی افزود: یکی دیگر از آسیب‌های موجود در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، تبدیل بعضی از مظاهر منکر به معروف است؛ تا جایی که امروز رسانه‌های معاند به‌گونه‌ای فضاسازی می‌کنند که هنجارشکنی و بی‌قانونی در موضوع حجاب و عفاف، مصداق آزادی است و از سوی دیگر، با تبدیل بعضی از مصادیق معروف به منکر، مطالبه گری از مسئولان هم به‌جای پاسخگویی با واکنش‌های نابجا مواجه می‌شود.

بی‌حجابی، برهم زننده امنیت خانواده

محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست تصریح کرد: رویکرد اصلی ما ایجاد یک فضای روانی در جامعه است تا عناصر بدحجاب به عنوان برهم زنندگان ثبات اخلاقی جامعه و امنیت خانواده‌ها معرفی شوند. در شرایط کنونی هم بسیاری از مردم چنین نگاهی به بدحجاب‌ها دارند و به‌موازات تبیین این واقعیت، اگر برخورد سلبی هم جای خود را به فرهنگ‌سازی و اقدام تربیتی با محوریت فرهنگ بدهد، می‌توان امیدوار بود که شرایط به شیوه مطلوبی تغییر کند.
 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.