صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مصوبه جدید دولت برای حمایت از کالای ایرانی| آئین‌نامه حمایت از نخبگان ایرانی و غیرایرانی به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۴۶۱۰۲
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
سخنگوی دولت از تصویب آیین نامه‌ای در جلسه هیات وزیران خبر داد که با اجرایی شدن آن، و با هدف حمایت از کالای ایرانی دریافت تسهیلات بانکی و منابع مالی برای مجموعه‌های تولیدی از طریق موسسات و صندوق‌های تضمین تسهیل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با تشریح مصوبات هیات وزیران اظهار داشت: در این جلسه به منظور حمایت از کالای ایرانی و با هدف ارائه بسته‌های مختلف تضمین و همچنین تسهیل دریافت تسهیلات بانکی و دریافت منابع مالی برای مجموعه‌های تولیدی، آیین نامه جدیدی به تصویب رسید.

وی افزود: بر اساس این آیین‌نامه به موسسات یا صندوق‌های تضمین اجازه فعالیت در چارچوب مشخصی اعطا می‌شود تا این موسسات تضمین بتوانند کمک‌کار بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی، به‌ویژه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشند تا کمک‌کار دریافت منابع مالی و سرمایه مورد نیاز این مجموعه‌ها باشند.

بهادری جهرمی با بیان اینکه آیین نامه‌های تکلیفی بودجه امسال در دولت تقریبا به اتمام رسیده است، افزود: در این زمینه فقط در حد یکی دو آیین‌نامه باقی مانده که باید جمع‌بندی نهایی در خصوص آن‌ها صورت بگیرد. یکی از تکالیفی که قانون بودجه امسال متوجه دولت کرده، طبقه‌بندی بنگاه‌های اقتصادی بود که هر کدام در صحن دولت رفت و برگشت‌هایی داشت و در حال بررسی و کارشناسی بیشتر بوده و هستند.

سخنگوی دولت به تصویب آیین‌نامه حمایت از نخبگان نیز اشاره کرد و گفت: طبق دستوری که رئیس جمهور پیش از این صادر کرده بودند دو آیین‌نامه به منظور حمایت از نخبگان و نوابغ تدوین شده بود. یک آیین‌نامه به منظور حمایت از نخبگان ایرانی و آیین‌نامه دیگر به منظور حمایت از نوابغ و نخبگان مهاجر غیرایرانی.

وی ادامه داد: کلیات هر دو آیین‌نامه در دولت مورد بررسی و موافقت قرار گرفت و جزئیات آن هم به منظور حمایت بیشتر و موثرتر که بخش‌های مختلف دولت، در دست رسیدگی بیشتر است تا بتوانند حمایت موثرتر و بیشتری برای نخبگان و نوابغ کشورمان و همچنین نوابغ و نخبگان غیرایرانی مهاجر موجود در کشور داشته باشند.

بهادری جهرمی همچنین در واکنش به ادعا‌های فرح دیبا درباره خارج نکردن اموال و جواهات از ایران در دی ۵۷ گفت: این را به فال نیک می‌گیرم که بعد از ۴۴ سال بعضی‌ها یادشان بیفتد که باید نسبت به اقدامات و غارتگری‌های خود و این که اموالی رفته یا نرفته پاسخگو باشند. استقبال می‌کنیم که یک محکمه صالحی بیاید رسیدگی کند که روشن شود چه میزان اموال بصورت حساب‌های بانکی یا نقدی و جواهرات و یا املاک یا سایر اموال که متعلق به مردم ایران است و توسط دیکتاتور فراری و خانواده هایشان غارت شده و این‌ها کجا هزینه می‌شود؟ برای تجمعات غیرقانونی یا اعتراضی و یا تروریسم رسانه‌ای یا غیر رسانه‌ای هزینه می‌شود. محاکم صالح به این اموال به غارت رفته مردم ایران رسیدگی کنند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: بعضی چیز‌ها جُک است. مردم این‌ها را می‌بینند و خنده‌شان می‌گیرد که می‌گویند من پوتین با خودم بردم. خاطرات اطرافیان خود آن‌ها روشن است. خاطرات تشریفات خود آن‌ها و مستندات و کتب متعدد تاریخی وجو دارد حتی درارزیابی‌های خارجی اعدادی بین ۳۵ با ۵۶ میلیارد دلار یاد برده شده است. این‌ها باید پاسخگوی غارت‌های گسترده اموال مردم باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.