محمد میری دیسفانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز،گفت: طی ماههای دی و بهمن سال جاری ماهیانه حدود ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در کل استان خراسان رضوی انجام شده که گوشت حاصله حدودا ۴۵ روز بعد از زمان جوجه ریزی وارد بازار مصرف میشود.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد خاطر نشان کرد: در شرایط عادی و با جوجه ریزی بالای ۶ میلیون قطعه در ماه، تمامی نیاز بازار به گوشت گرم مرغ تامین میشود با این حال برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار شب عید و روزهای پایانی سال مقدار ۳۸۰۰ تن گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان تهیه و در سردخانههای استان ذخیره سازی شده تا در مواقع لزوم برای عرضه جهت تنظیم بازار مصرف مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ضمن اینکه در حال حاضر در راستای حمایت از تولیدکنندگان مرغ گوشتی خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی اموردام استان در حال انجام میباشد.
میری دیسفانی اظهار کرد: همچنین در این حوزه تدابیری اندیشیده شده تا در صورت لزوم از توان تشکلها و بخش خصوصی نیز بهره گرفته، لذا در این راستا مجوز انجماد و ذخیره سازی گوشت مرغ برای این واحدها صادر شده تا در صورت نیاز و کمبود احتمالی بتواند مورد استفاده قرار گیرند.
وی گفت: خوشبختانه برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سالی مشکلی نداریم و در این خصوص نگرانی وجود ندارد.
میری دیسفانی بیان کرد: برآورد مقدار گوشت گرم روزانه مورد نیاز شهرستان مشهد در روزهای پایانی سال حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن میباشد.