صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چه غذا‌هایی برای وعده افطار مناسب است؟

  • کد خبر: ۱۵۶۱۲۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
یکی از مسائلی که در وعده افطار اهمیت دارد، تأمین قند خون و آب مورد نیاز بدن است بنابراین انتخاب غذای مناسب در وعده افطار می‌تواند نقش پر رنگی در سلامت و انرژی بدن داشته باشد.

دکتر سجاد شمسایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در وعده افطار اظهار داشت: یک مرتبه خوردن غذا در وعده افطاری سبب بروز دل درد و سنگینی می‌شود حتما ابتدا وعده افطاری را با حجم کمی از نان، غلات، گردو، پنیر، سبزی و سوپ‌های نرم شروع شود قبل از آن کمی نوشیدنی گرم مناسب به همراه دو عدد خرما میل شود.

این متخصص تغذیه گفت: خوردن یک لیوان شیر همراه با خرما، کشمش و عسل در وعده افطار می‌تواند قندی را که بدن لازم دارد از منابع طبیعی دریافت و جبران کند. در زمان افطار بیشترین چیزی که بدن نیاز دارد یک منبع انرژی سهل الوصول به شکل گلوکز است خرما، علاوه بر قند طبیعی، حاوی مواد مغذی و با ارزشی، چون آهن و منیزیم است.

شمسایی بیان کرد: مصرف مخلوطی از آب و آبمیوه‌های تازه و طبیعی نیز برای افرادی که به شیر حساسیت دارند انتخاب مناسبی برای لحظه افطار است. آبمیوه‌های طبیعی منابع خوبی از قند‌ها هستند و نیز به تعادل مواد معدنی و جبران آب از دست رفته بدن کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه گفت: یکی از غذا‌های مناسب برای افطار انواع سوپ مانند سوپ جو، سوپ شیر و سوپ گندم است. ترکیبی از سبزیجات، گوشت یا مرغ و غلات موجود در سوپ برای افطار بسیار مناسب است و مواد ضروری مورد نیاز را به بدن می‌رساند. انتخاب نان سنگک که از بهترین انواع نان است به همراه پنیر و گردو و مقداری انگور یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار است. 

او ادامه داد: مغز‌های مختلف مثل پسته، بادام، فندق و نخودچی را همراه کمی شکر آسیاب کرده و در فاصله افطار تا سحر میل کنید، همچنین می‌توانید با مخلوط‌کردن آن‌ها با شیر و آرد برنج یکی از غذا‌های مناسب برای افطار که فوق العاده مقوی و انرژی‌زا است را تهیه کنید.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن انواع سبزی‌ها و میوهجات به‌خصوص کاهو، گلابی، انگور، هلو، هندوانه، گرمک، طالبی و انجیر در وعده افطار نیز توصیه می‌گردد. میوه‌ها به علت داشتن پتاسیم فراوان در ایجاد تعادل نمک در خون دخالت می‌کنند ضمناً، چون حاوی آب فروانی هستند برای پیشگیری از تشنگی مفید می‌باشند. 

او افزود: همچنین با مصرف مقدار مناسب میوه و سبز در وعده افطار از بروز یبوست در ایام ماه رمضان پیشگیری می‌شود. زمان مناسب مصرف میوه پس از شام یا قبل از خواب به عنوان یک میان وعده می‌باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.