صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تصمیم‌گیری نهایی درباره افزایش قیمت غذای رستوران‌ها بعد از ماه رمضان

  • کد خبر: ۱۵۶۵۹۵
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
رئیس اتحادیه چلوکباب، چلوخورش، رستوران‌داران، کباب و حلیم‌پزان مشهد با بیان اینکه برای ماه رمضان امسال بنا شد قیمت‌های رستوران‌ها به صورت علی‌الحساب ۲۰ درصد افزایش یابد، گفت: بناست بعد از ماه رمضان با مشخص شدن تکلیف حقوق کارکنان، بیمه آنان و قیمت‌های انرژی قیمت‌های محصولات رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها نیز مشخص شود.

حسن امیریان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: باید توجه داشت ما هنوز نرخ جدید نگرفته‌ایم و افزایش قیمت کنونی تنها به عنوان مابه‌التفاوت قیمت گوشت قرمز تعیین شده است.

وی با اشاره به وضعیت بازرسی از رستوران‌ها و کبابی‌ها عنوان کرد: در حال حاضر بازرسان اتحادیه با اتاق اصناف مشهد از واحد‌ها بازدید دارند و رزوانه پنج الی ۶ تلفن نیز از سوی مشتریان دریافت می‌کنیم. حین این بازدید‌ها مشخص شد حدود پنج واحد صنفی گرانفروشی داشته‌اند. همچنین یک مورد گرانفروشی غذای مجلس افطاری نیز به ما گزارش شد که با پیگیری‌های انجام شده، مابه‌التفاوت آن به مشتری بازگردانده شد.

امیریان درباره استقبال مردم از رستوران‌ها و کبابی‌ها بیان کرد: خوشبختانه با توجه به اینکه عید امسال با بهار قرآن همراه شد، زائران و مجاوران استقبال خوبی از واحد‌های صنفی ما داشته‌اند و میزان فروش مناسب است.

رئیس اتحادیه چلوکباب، چلوخورش، رستوران‌داران، کباب و حلیم‌پزان مشهد بیان کرد: همچنین طبق هماهنگی که با دادستان و فرماندار مشهد داشتیم، بنا شد رستوران‌های دارای بیش از ۲۵ صندلی در اطراف رینگ حرم در ایام ماه مبارک رمضان فعال باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.