صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرآشپز پیشین ارگ ریاست جمهوری در کابل به نیویورک‌تایمز گفته است که با آمدن طالبان به ارگ، مینوی غذا تغییر کرد، چراکه ذائقه حاکمان جدید ارگ متفاوت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نصرالله، سرآشپز پیشین ارگ گفته است: «تمام چیزی که طالبان می‌خواهند بخورند، گوشت، گوشت، گوشت است، بدون سبزیجات، بدون ادویه.»

به گفته او، رهبران طالبان روستایی هستند و خوردن گوشت بدون چاشنی و مخلفات دیگر را ترجیح می‌دهند. 

سرآشپز همچنین گفته است آخرین ناهار محمداشرف غنی، رئيس جمهور وقت پیش از فرار در روز یک‌شنبه ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ «سبزیجات، سالاد و کلم بروکلی بخارپز بود که نخورده ماند.»

طالبان سرآشپز پیشین ارگ را به «سبزی پاک کن» تنزل داده است، چراکه دیگر به مهارت‌های او در پخت برنج و شیرین کردن پیاز و هویج (زردک) و کشمش در روغن کنجد [برای قابلی] و انواع ادویه‌ها دیگر نیازی ندارند. 

در سال‌های آخر جمهوریت، سفره رنگارنگ ارگ و ضیافت‌های رسمی با غذاهای متنوع و کمبود غذای سربازان ارتش واکنش‌ساز شده بود.

این در حالی است که مردم کابل نیز با مشکل گرسنگی مواجه هستند به ویژه کارمندان زن که پس از روی کارآمدن طالبان کارشان را از دست داده‌اند.

منبع: نیویورک تایمز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.