مدیرکل دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد گفت: برای حذف گلوگاههای فرآیندی، کارگروههای مهندسی مجدد فرآیندها تشکیل شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، هدا پیروی، افزود: برای ایجاد بهبود در سازمانها لازم نیست به دنبال تغییرات انفجاری یا ناگهانی باشیم. هر نوع بهبود یا اصلاح به شرط آنکه پیوسته و مداوم باشد، ارتقای بهره وری را در سازمانها به ارمغان خواهد آورد.
وی با بیان این که کلیه فعالیتهایی که هزینه زا که ارزشی تولید نمیکنند (Muda) باید حذف شوند؛ اظهارکرد: لذا فعالیتهایی که به شکلی در جای دیگری به صورت موازی انجام میشوند (Muri) با یکدیگر تلفیق شده و آن دسته از فعالیتهایی که برای تکمیل و بهبود سطح کیفی خدمات لازم اند (Mura) به فعالیتهای سازمان افزوده میشوند.
وی اضافه کرد: لذا با توجه به این مهم شهرداری مشهد با اجرای طرح "تصویر جامع فرآیندی شهرداری مشهد و آغاز مهندسی مجدد فرآیندها، موری ها، موراها و موداها در فرآیندها را نیز شناسایی کرده است.
پیروی تصریح کرد: بخشی نگری، توجه نکردن به شهروندان و نیازهای آنها در فرآیندها خصوصاً فرآیندهای رو به شهروند منجر به کاهش بهره وری در سازمان میشود، لذا شهرداری مشهد با این طرح به دنبال آغازی بر مهندسی مجدد و بهبود فرآیندها در این ابر سازمان است.
مدیر کل دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد ادامه داد: در این طرح کارهای موازی و دارای تداخل فرآیندی، کارغیریکپارچه و ناهماهنگ بین مجموعهها و کارهای غیر ضروری شناسایی شده است و با بهینه سازی فرآیندها هزینهها و زمان انجام فرآیندهای کاهش یافته و کیفیت خدمات افزایش مییابد که در نهایت منجر به رضایت شهروندان در شهر مشهد خواهد شد.
وی درادامه گفت: در اجرای مهندسی مجدد فرآیندها بر ضرورت تشکیل کارگروههای تخصصی جهت حذف کارهای موازی و داراری تداخل فرآیندی و در راستای بهبود مستمر در حوزههای ستادی، مناطق، سازمانها و شرکتهای تابعه تاکید شده است که در این راستا حوزهها باید در برگزاری منظم کمیسیون و کمیته برنامه ریزی و تعالی اهتمام داشته باشند.