صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهد ميزبان توليدكنندگان صنعت آب و كشاورزی كشور

  • کد خبر: ۱۶۲۸۲
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
با حضور معاونان وزیران نیرو و جهاد کشاورزی، نمایشگاه‌های کشاورزی و صنعت آب‌وفاضلاب افتتاح شد.
موسوی‌زاده- دیشب پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی هم‌زمان با سیزدهمین نمایشگاه صنعت آب‌وفاضلاب و صنایع وابسته در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد با حضور معاون وزیر نیرو، معاون وزیر جهاد کشاورزی، شهناز رمارم، عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر، مجتبی بهاروند، رئیس کمیسیون حمل‎‌ونقل و ترافیک شورای شهر و جمعی از مدیران شهری و استانی آغاز به کار کرد تا ۲۰۵ شرکت‌کننده داخلی و ۹۵ شرکت‌کننده خارجی حاضر در این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۲۲ هزار مترمربع آخرین دستاورد‌های خود را به نمایش بگذارند.

معاون وزیر نیرو در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در جمع خبرنگاران، ضمن ارزیابی مثبت از نمایشگاه به حضور شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور اشاره و اظهار کرد: این موضوع نشان می‌دهد نیرو‌های فنی و تولیدکنندگان ما برای خودکفایی در حوزه تمام نیاز‌های بخش آب و کشاورزی عزم خود را جزم کرده‌اند.
 
قاسم تقی‌زاده‌خامسی همچنین با اشاره به مشکلاتی که تولیدکنندگان داخلی در جریان بازدید او از نمایشگاه مطرح کردند، گفت: بخشی از مشکلات مطرح‌شده به مسئله مواد اولیه برمی‌گردد؛ برخی مواد اولیه سهمیه‌بندی است و برخی هم افزایش قیمت داشته‌اند، با این حال نگرانی برای تولید وجود ندارد و امیدواریم هر سال این نمایشگاه پربارتر و بهتر برگزار شود.
او همچنین برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را در ارتقای صنعت آب‌وفاضلاب مؤثر دانست. تقی‌زاده‌خامسی در پاسخ به سؤالی درباره یکپارچگی خدمات شرکت‌های آب‌وفاضلاب شهری و روستایی اظهار کرد: شرکت‌های آب روستایی و شهری یکپارچه شده‌اند و به‌تدریج در حال انتصاب مدیران آن‌ها هستیم.
مدیران پنج، شش استان منصوب شده‌اند. حدود ۱۰ هزار روستا داریم که آب‌رسانی پایدار به آن‌ها انجام نشده و این یکپارچگی برای تقویت حوزه آب‌وفاضلاب صورت گرفته است. زیرا شرکت‌های شهری از نظر نیروی انسانی و درآمد قوی‌تر هستند.
او ادامه داد: بر اساس آمار زمان آغاز به‌کار دولت یازدهم حدود ۹۰۰ هزار روستایی آب پایدار داشتند که امروز این عدد به ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسیده است و امیدواریم تا سال ۱۴۰۰، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دیگر به این عدد اضافه شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه اظهار کرد: اکنون خوداتکایی ایران در تولید تجهیزات و ادوات کشاورزی بین ۹۰ تا ۹۵درصد است.
کامبیز عباسی افزود: در حوزه ماشین‌های زراعت برنج، ماشین‌های باغبانی، برخی از فناور‌های نوین نظیر برداشت پنبه و تراکتور‌های سنگین و کمباین واردات داریم و این تجهیزات کشاورزی به‌طور عمده از کشور‌های آسیای جنوب‌شرقی و بخشی از کشور‌های اروپایی تأمین می‌شود.
به گفته وی، میزان وابستگی ایران در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی بین ۵ تا ۱۰ درصد است که با اقدامات انجام‌شده و رفع مشکلات ارزی تاکنون مشکلی در تأمین آن‌ها نداشته‌ایم و به‌دنبال بومی‌سازی تولید این تجهیزات هستیم.
این ۲ نمایشگاه تا ۱۲ بهمن‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان به حوزه صنعت آب‌وفاضلاب و کشاورزی خواهد بود.
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.