صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چلوکباب در مشهد از ۱۲۰ تا ۲۲۰ هزار تومان | نرخ‌ها هنوز باید ۲۰ درصد گران‌تر شود!

  • کد خبر: ۱۶۶۹۷۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: از زمانی که گوشت و مرغ گران شده نرخ تمامی اقلام آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها سوخته است. در حال حاضر به دنبال این هستیم تا مجددا نرخ جدید به ما اعلام کنند. این نرخ‌ها باید ۲۰ درصد گران‌تر شود و هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز، حسن امیریان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص قیمت چلوکباب و جوجه کباب در مشهد عنوان کرد: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۹۰ تا ۱۰۸ هزار تومان، چلوکباب لقمه ۳۰۰ گرمی در آشپزخانه‌ها از ۱۴۴ تا ۱۵۶ هزار تومان، چلوجوجه کباب ۲۰۰ گرمی در آشپزخانه از ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، چلو مرغ سرخ‌شده در آشپزخانه‌ها از ۸۰ تا ۹۸ هزار تومان قیمت دارد.

وی در خصوص قیمت همین اقلام در چلوکبابی‌ها گفت: قیمت‌ها در چلوکبابی‌ها به دلیل داشتن رومیزی، دستمال کاغذی، نی و شستن ظروف باید ۱۵ درصد گران‌تر باشد. چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی از ۱۳۵ تا ۱۵۰ هزار تومان، چلوکباب لقمه از ۲۰۰ تا ۲۲۸ هزار تومان و چلو جوجه کباب از ۱۰۰ تا ۱۱۵ هزار تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد در خصوص قیمت اقلام در رستوران‌های ۴ ستاره و برند مشهد مانند پسران کریم، معین درباری و ... گفت: چلوکباب کوبیده ۱۶۰ گرمی ۱۹۲ هزار تومان، چلو کباب لقمه ۲۷۰ هزار تومان، چلو جوجه کباب با استخوان ۱۹۰ هزار تومان و چلو جوجه کباب ۲۵۰ گرمی با گوشت شنیسل نیز ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد. این‌ها بالاترین نرخ‌های مشهد در رستوران‌های برند و ۴ ستاره است.

امیریان با اشاره به اینکه قیمت تمامی اقلام به استفاده از نوع برنج قابل تغییر است، افزود: البته این قیمت‌ها بدون ته‌دیگ و دورچین مانند گوجه، خیارشور و کلم سوسنی لحاظ شده است. استفاده از ته‌دیگ، دورچین و ظروف حدود ۳۰ هزار تومان به قیمت تمام اقلام اعم از آشپزخانه و چلوکبابی و رستوران اضافه می‌کند.

وی تاکید کرد: این‌ها نرخ‌های قدیم است که جوجه هنوز گران نشده بود. شنیسل مرغ در زمانی که این نرخ‌ها مصوب شده کیلویی ۸۰ هزار تومان بوده که در حال حاضر به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است که هنوز متاسفانه نرخ جدیدی مصوب نکرده‌اند. از همین رو اگر آشپزخانه یا رستورانی بالاتر از قیمت‌های مصوب می‌دهد به این دلیل است که مواد اولیه خود را گران خریده است.

امیریان تصریح کرد: در حال حاضر مرغ پیدا نمی‌شود و اگر هم یواشکی یا قاچاقی پیدا شود کیلویی ۱۰۰ هزار تومان است. ران مرغ نیز ۱۳۰ هزار تومان شده است. همچنین شایعاتی شنیده شده که گوشت گوساله ۶۰ هزار تومان گران شده و به ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

نرخ تمام غذا‌ها سوخته و باید ۲۰ درصد گران‌تر شود

وی بیان کرد: از زمانی که گوشت و مرغ گران شده این نرخ‌ها سوخته است. در حال حاضر به دنبال این هستیم تا مجددا نرخ جدید به ما اعلام کنند. این نرخ‌ها باید ۲۰ درصد گران‌تر شود و هر پرس باید ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان گران‌تر شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.