مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آقا میری: هفته های آتی به طور قطع با مازاد تولید مرغ در کشور مواجه خواهیم بود

  • کد خبر: ۱۶۶۲۳۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
آقا میری: هفته های آتی به طور قطع با مازاد تولید مرغ در کشور مواجه خواهیم بود
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: در صورتی که تقاضای جوجه ریزی وجود داشته باشد برنامه ریزی شده که در خرداد ماه حداقل ۱۳۰ میلیون جوجه ریزی انجام شود و وزارت جهاد کشاورزی آمادگی جمع آوری و ذخیره تولید مرغ مازاد را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: تا یک هفته آینده یا هفته‌های آتی به طور قطع با مازاد تولید مرغ در کشور مواجه خواهیم بود و ما خود را آماده جمع آوری و ذخیره سازی آن کرده ایم. سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهادکشاورزی درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در هفته‌های اخیر اظهار داشت: در سال گذشته در مقطعی شرکت‌های جوجه کشی با توصیه انجمن جوجه یک روزه به مدت ۲ هفته جوجه را از دستگاه‌ها خارج کردند و به همین دلیل کمبود شدیدی در تولید جوجه یک روزه در کشور صورت گرفت.

وی افزود: با توجه به آنکه در آن مقطع جوجه ریزی به نصف کاهش پیدا کرد در نتیجه  اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه، بازار به دلیل کمبود تولید مرغ دچار التهاب شد.

سرپرست وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: با توجه به التهابی که به بازار مرغ وارد شد، اثر خود را مدتی بعد گذاشت و در اثر این التهاب در روز‌هایی نیز که مشکلی برای تامین مرغ نداشتیم، اما اثر خود را گذاشت؛ شرایط تولید در حال حاضر کاملا عادی و در حال بازگشت به روند قبلی خود است.

وی تصریح کرد: هزار و ۲۰۰ تن مرغ به طور روزانه برای استان تهران مورد نیاز است، اما در ۱۰ روز ابتدای اردیبهشت ماه و روز‌های پایانی فروردین ماه با کمبود تولید مواجه بودیم به طوری که در روزی با ۲۱۳ تن  بازار استان تهران را در حالی مدیریت کردیم که نیازمند هزار و ۲۰۰ تن بودیم و تنها به اندازه یک ششم بازار، مرغ وجود داشت.

آقامیری گفت: در آن مقطع تنها کاری که می‌توانستیم انجام دهیم بازگرداندن آرامش به بازار مرغ کشور بود و عملا امکان جبران این حجم از کسری مرغ وجود نداشت به همین منظور بخشی از نیاز بازار را در هفته‌های اول اردیبهشت ماه با مرغ منجمد و با جا‌بجا کردن مرغ از سایر استان‌ها تامین کردیم تا از آن شرایط عبور کنیم، اما التهاب آن به هفته‌های بعد منتقل شد.

سرپرست وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: درباره گرانی مرغ دلایل مختلفی وجود دارد که یکی از این موارد نیز تاخیر در اعلام کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی از ۹ درصد به یک درصد است (در این مدت واردات نهاده‌های دامی متوقف شده بود).

عده‌ای در حال تحریک مرغداران برای جلوگیری از خروج مرغ از مرغداری‌ها هستند!

وی اظهار داشت: از اول خرداد ماه هیچ مشکلی در تولید گوشت مرغ نداریم و بازار در روال عادی خود درحال حرکت است.

آقامیری گفت: عده ای سوداگران در چهره دلال و خریداران گوشت مرغ در حال تحریک بازار و مرغداران هستند تا مرغ از مرغداری‌ها خارج نشود؛ اما باید توجه داشت که به زودی و تا یک هفته آینده یا هفته های آتی  به طور قطع با مازاد تولید مرغ در کشور مواجه خواهیم بود و  ما خود را آماده جمع آوری تولید مازاد کرده ایم.

برنامه ریزی برای تولید ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه  در خرداد ماه

سرپرست وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: با آمدن من، در اردیبهشت ماه ۱۱۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در کشور انجام شده است که در مقایسه با  ۸۴  تا ۸۵ میلیون ماه گذشته نزدیک به ۳۰ میلیون قطعه افزایش جوجه ریزی وجود دارد.

آقامیری گفت: در صورتی که تقاضای جوجه ریزی وجود داشته باشد برنامه ریزی شده که در خرداد ماه حداقل ۱۳۰ میلیون جوجه ریزی انجام شود و وزارت جهاد کشاورزی آمادگی جمع آوری و ذخیره تولید مرغ مازاد را دارد.

وی تصریح کرد: کل ظرفیت جوجه ریزی در کشور ۱۳۰ میلیون جوجه ریزی در ماه است، در صورتی که بخواهیم با ظرفیت کامل تولید داشته باشیم مازاد زیادی خواهیم داشت.

لازم باشد جوجه یک روزه وارد می‌شود

سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: برای کاهش قیمت جوجه در بازار و افزایش تولید برنامه ریزی شده اگر کسری وجود داشته باشد برای واردات آن اقدام می‌شود .

توافق با مرغداران برای تامین مشروط نهاده با قیمت ثابت

آقامیری گفت: بر اساس توافقی که با مرغداران صورت گرفته است مقرر شد همزمان با تامین ثابت نرخ نهاده‌های دامی، قیمت مرغ زنده درب  مرغداری ۵۲ هزار تومان،   قیمت عمده مرغ ۶۸ هزار تومان و برای مصرف کننده ۷۳ هزار تومان باشد.

وی اظهار داشت: بر اساس این توافق که به درخواست خود مرغداران بود، دولت نهاده‌های دامی مرغداران را با قیمت ثابت و با ارز ۲۸ هزار تومانی تامین کرد، اما مرغداران برای عرضه مرغ به اندازه کافی به قول خود وفا نکردند.

سرپرست وزارت جهادکشاورزی در واکنش به کمبود تامین نهاده دامی در ماه‌های پایانی سال قبل و ماه‌های ابتدایی سال جاری ادامه داد: نهاده دامی مورد نیاز مرغداران تامین  شده  و به اندازه کافی بر روی بازارگاه وجود دارد؛ ۳۵ کشتی کالا‌های اساسی از جمله نهاده دامی نیز در بندرگاه برای تخلیه و ترخیص وجود دارد.

آقامیری گفت: برای تامین نهاده‌های دامی محدودیت ارزی وجود دارد، اما مشکل ارزی نداریم؛ امیداریم در آینده نیز نهاده مورد نیاز را تامین کنیم.

وی اظهار داشت: برنامه ریزی شده است که کل بازار مرغ را به اتحادیه‌ها واگذار کنیم و وزارت جهاد کشاورزی تنها سیاست گذاری کند.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->