صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کدام نوشیدنی‌ها را در تابستان کمتر مصرف کنیم؟

  • کد خبر: ۱۷۰۰۲۳
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۷
یک متخصص تغذیه گفت: کافئین، کاهش میزان آب در بدن را تسریع می‌کند و به همین علت باید استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار را در فصل گرما به حداقل رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن فرهادغیبی اظهار کرد: در فصل تابستان احتمال ایجاد کم آبی و کاهش میزان سدیم و پتاسیم در بدن افراد وجود دارد و قرارگیری در برابر نور خورشید به این احتمال قوت می‌بخشد.

وی افزود: اساسی‌ترین موضوع در فصل گرما این است که نباید میزان آب بدن کاهش پیدا کند، ممکن است افراد، گاهی احساس تشنگی نکنند، اما بدن‌شان نیاز مبرمی به آب داشته باشد و استفاده از آب و مایعات باید به طور مرتب صورت گیرد.

وی ادامه داد: در فصل تابستان به ورزشکاران توصیه می‌شود که هنگام انجام تمرین به طور مرتب از آب و مایعات استفاده کنند، همچنین این افراد می‌توانند، مقداری نمک را در آب مصرفی خود مورد استفاده قرار دهند.

غیبی گفت: آب، میوه‌ها و سبزیجات بهترین منبع تامین مایعات بدن هستند و افراد باید این مواد را در میان‌وعده‌های خود لحاظ کنند.

وی در رابطه با اقدامات لازم پس از گرمازدگی عنوان کرد: در ابتدا باید فردی که دچار گرمازدگی شده به مکانی خنک انتقال یافته و سپس دمای بدن این فرد با استفاده از آب کاهش پیدا کند. 

این متخصص تغذیه متذکر شد: در صورت گرمازدگی افراد، باید از استفاده از مواد غذایی گرم خودداری شود و استفاده از آب فراوان و مواد غذایی سرد در دستور کار قرار گیرد.

فرهادغیبی خاطرنشان کرد: مواد دارای کافئین به تسریع کاهش میزان آب بدن کمک می‌کنند و به همین علت باید از این مواد که شامل چای پررنگ، قهوه، نوشیدنی‌های گازدار و انواع نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌شوند، در فصل گرما، کمتر استفاده شود. 

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.