نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

چند پیشنهاد برای جایگزینی قهوه با نوشیدنی‌های دیگر

  • کد خبر: ۱۷۵۵۸۸
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷
چند پیشنهاد برای جایگزینی قهوه با نوشیدنی‌های دیگر
قهوه به عنوان یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان شناخته می‌شود، اما این نوشیدنی پرطرفدار در کنار فواید فراوان، ضرر‌هایی نیز با خود به همراه دارد. به همین دلیل شما باید تلاش کنید مصرف قهوه‌ی خود را کاهش دهید و در عوض به سراغ سایر نوشیدنی‌های طبیعی بروید.

به گزارش شهرآرانیوز، قهوه کافئین دارد و این ماده‌ی غذایی می‌تواند انرژی بیشتری به شما بدهد. خوردن کمی قهوه در صبح ممکن است به شما کمک کند تا روز پرانرژی‌تری داشته باشید، ولی هرگز نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید، زیرا اگر زیادی قهوه بنوشید با خستگی و استرس بیشتری روبه‌رو خواهید شد. پژوهش‌ها هم این موضوع را تأیید کرده‌اند و پیشنهاد می‌کنند تا جای ممکن قهوه‌ی کمتری مصرف کنید.

به همین دلیل شما باید تلاش کنید مصرف قهوه‌ی خود را کاهش دهید و در عوض به سراغ سایر نوشیدنی‌های طبیعی بروید. در ادامه این مطلب می‌خواهیم همین نوشیدنی‌ها را معرفی کنیم.

چیکوری کافی یا قهوه کاسنی

ریشه کاسنی مثل دانه‌های قهوه می‌تواند برشته شده، آسیاب شده و تبدیل به یک نوشیدنی داغ و خوشمزه شود. این نوشیدنی مزه‌ای بسیار شبیه قهوه دارد؛ اما بدون کافئین است.
ریشه کاسنی منبع غنی اینولین است. این فیبر محلول می‌تواند به گوارش کمک کرده و با تقویت و افزایش باکتری‌های مفید روده به سلامت روده‌ها نیز کمک کند. به‌علاوه چیکوری‌کافی می‌تواند کبد را تحریک به تولید صفرای بیشتری کند که می‌تواند برای هضم چربی مفید باشد.

با ریشه کاسنی به‌راحتی می‌توانید نوشیدنی تهیه کنید. فقط کافی است آن را مثل قهوه معمولی دم کنید، در دستگاه اسپرسو، فرنچ پرس و یا قهوه‌ساز فیلتردار. به‌ازای هر ۱۸۰ میلی‌لیتر آب از دو قاشق غذاخوری ریشه کاسنی آسیاب شده استفاده کنید یا اینکه این نسبت را طبق میل خودتان تغییر دهید.
نکته: اگر باردار یا شیرده هستید نباید چیکوری‌کافی مصرف کنید؛ زیرا تحقیقات زیادی در این مورد انجام نشده است.

چای ماتچا

ماتچا نوعی چای سبز است که با بخاردادن، خشک‌کردن و آسیاب‌کردن برگ‌های گیاه کاملیاسینسیس تهیه می‌شود. این چای به‌صورت برگ کامل مصرف می‌شود و به همین دلیل منبع متراکم‌تری از آنتی‌اکسیدان است، خصوصاً آنتی‌اکسیدان اپیگالوکاتچین‌گالات.

بسیاری از فواید چای ماتچا مربوط به همین آنتی‌اکسیدان هستند و مطالعات نشان می‌دهد مصرف منظم چای سبز می‌تواند ریسک فشارخون بالا را پایین بیاورد. این مطالعات از عصاره چای سبز برای آزمایش‌ها استفاده کردند؛ اما ظرفیت کاتچین چای سبز به‌اندازه همان کاتچین موجود در یک فنجان چای ماتچا بوده است.

ضمناً چای سبز می‌تواند چربی و وزن بدن را کاهش دهد و ریسک دیابت نوع دوم را پایین بیاورد. ماتچا عطروطعم باطراوتی دارد که حس طبیعت را در شما زنده می‌کند.

شیر طلایی

شیر طلایی یک جایگزین بدون کافئین و پُرخاصیت است. این نوشیدنی گرم را می‌توانید با چاشنی‌هایی مثل دارچین، زنجبیل، زردچوبه و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. وانیل و عسل هم می‌توانند طعم‌دهنده‌های خوبی برای این نوشیدنی باشند.

شیر طلایی یک نوشیدنی زیبا و طلایی‌رنگ است که زردچوبه موجود در آن با خواص ضدالتهابی که دارد آن را برای سلامتی مفید می‌کند.

ضمناً فلفل سیاه و چربی توانایی بدنتان برای جذب کورکومین زردچوبه را بالا می‌برند؛ بنابراین بهتر است از شیر کامل و پُرچرب برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید. شیر طلایی را با یک فنجان شیر کامل، نصف قاشق مرباخوری زردچوبه، یک‌چهارم قاشق مرباخوری دارچین، یک‌هشتم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل و کمی فلفل سیاه درست کنید و البته می‌توانید برای کمی شیرینی مقداری عسل هم استفاده کنید. این ترکیب را روی حرارت ملایم گرم کنید و مرتباً هم بزنید تا نسوزد.

ترکیب آب و آبلیمو

ترکیب آب و آبلیمو هم نوشیدنی خوبی برای شروع روز است. این نوشیدنی بدون کافئین و بدون کالری است و ضمناً مقدار قابل‌توجهی ویتامین C دارد. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان است که نقش مهمی در سیستم ایمنی و محافظت از پوست در برابر نور خورشید دارد. این ویتامین برای تولید کلاژن خیلی اهمیت دارد. کلاژن پروتئینی است که ساختار اصلی پوست، تاندون‌ها و رباط‌ها را تشکیل می‌دهد.

تنها یک لیوان آب و آبلیمو (یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک فنجان آب‌خنک) می‌تواند ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن شما به ویتامین C را تأمین کند. همچنین می‌توانید از دیگر میوه‌ها و گیاهان برای طعم‌های متنوع‌تر استفاده کنید. خیار، نعنا، هندوانه و ریحان برخی از این انتخاب‌ها هستند.

چای سیاه

چای سیاه دارای کافئین کمتری نسبت به قهوه است و مطالعات نشان می‌دهد با وجود کافئین کم، اما چای سیاه باز هم می‌تواند شما را هشیار کند. چای سبز و سیاه هر دو از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می‌شود؛ اما چای سیاه فرایند تخمیر را پشت سر می‌گذارد که باعث تغییر آرایش شیمیایی آن می‌شود. هر دو نوع چای خاصیت قوی آنتی‌اکسیدانی دارند. چای سیاه عطر و طعم ملایم و خوشایندی دارد.

چای رویبوس

چای رویبوس یا بوته قرمز یک نوشیدنی بدون کافئین است که اصالت آن به آفریقای جنوبی برمی‌گردد. چای رویبوس برخلاف قهوه و دیگر چای‌ها دارای تانین کمی است که هرچند یک آنتی‌اکسیدان مفید است، اما می‌تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند. چای رویبوس علی‌رغم تانین کمی که دارد سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های دیگر است.
یک مطالعه نشان داده رویبوس می‌تواند به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. البته مطالعات محدودند و هنوز نمی‌توان نتیجه قطعی گرفت.

یک مطالعه دیگر نیز نشان داد مصرف ۶ فنجان چای رویبوس در روز به مدت ۶ هفته باعث بهبود در وضعیت لیپید خون شده بود. چای رویبوس نسبت به بیشتر انواع چای به مدت‌زمان بیشتری برای دم‌کشیدن نیاز دارد و از آن طرف بیش از حد دم‌کشیدن آن باعث تلخی مزه‌اش خواهد شد. چای ریبوس دارای طعمی شیرین و میوه‌ای است. یک تا یک و نیم قاشق مرباخوری چای رویبوس را به مدت ده دقیقه در یک فنجان آب دم کنید. می‌توانید عسل و آبلیمو هم به آن اضافه کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب با تخمیر سیب‌های له شده و با استفاده از قارچ و باکتری درست می‌شود. این فرایند باعث تولید ترکیبی به نام استیک اسید می‌شود که می‌تواند اثرات مفیدی بر میزان حساسیت به انسولین و قند خون بگذارد.

هرچند هنوز شواهد زیادی وجود ندارد؛ اما سرکه سیب خالص می‌تواند احساس سیری بعد از غذا را افزایش داده و به کاهش وزن تا حدودی کمک کند. می‌توانید یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خالص را با یک فنجان آب سرد مخلوط کنید. همچنین می‌توانید عسل هم به این ترکیب اضافه کنید.

سرکه سیب را به‌صورت خالی و رقیق نشده مصرف نکنید، چون سرکه سیب دارای ۴ تا ۶ درصد استیک اسید است که می‌تواند دهان و گلو را بسوزاند. سرکه سیب خالی می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد، بنابراین توصیه می‌شود بعد از نوشیدن سرکه سیب، آب در دهانتان غرغره کنید.

کامبوجا

کامبوجا از تخمیر چای سیاه با باکتری‌ها، قارچ و قند درست می‌شود. فرایند تخمیر، یک کولونی هم‌زیستی از باکتری‌ها و قارچ‌ها تشکیل می‌دهد که معمولاً به آن SCOBY می‌گویند. کامبوجا بعد از تخمیر حاوی پروبیوتیک‌ها، استیک اسید و آنتی‌اکسیدان‌هاست که همگی برای سلامتی مفیدند. آزمایش‌ها نشان داده که کامبوجا می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کرده و سطح کلسترول خون و قند خون را بهینه کند.

به‌طورکلی کامبوجا برای افراد سالم ضرری ندارد. خطرات بالقوه کامبوجا مربوط به اثرات اسیدیته آن یا گوارش آن و یا ظرف فلزی هستند که کامبوجا در آن نگهداری می‌شود. افرادی که سابقه بیماری دارند باید از مصرف کامبوجا خودداری کنید.

منبع: وب گاه بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->