صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهترین خوراکی‌های تابستانی برای خنک ماندن در روز‌های گرم

  • کد خبر: ۱۷۲۱۱۷
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۱
تابستان به فصل خوراکی‌ها و غذا‌های خوشمزه معروف است؛ از میوه‌های رنگارنگ با تنوع بسیار گرفته تا نوشیدنی‌ها و غذا‌های لذیذ.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین چیزی که با شنیدن نام تابستان به ذهن می‌رسد، روز‌های گرم است. همه‌ی ما راه‌های مختلفی برای خنک ماندن در تابستان می‌دانیم. اما آیا می‌دانستید که با مصرف غذا‌های تابستانی می‌توانید بدنتان را از داخل خنک نگه دارید تا گرمای بیرون برایتان اذیت کننده نباشد؟

در این مطلب قصد داریم تا بهترین خوراکی‌های تابستانی برای خنک ماندن در این روز‌های گرم را برایتان بیان می‌کنیم.

 


سبزیجات برگ‌دار

سبزیجات با برگ سبز ارزش غذایی بالایی دارند و مواد معدنی خوبی مثل کلسیم در آن‌ها به مقدار زیادی یافت می‌شود. همچنین این برگ‌های سبز ارزشمند خاصیت خنک کنندگی زیادی هم دارند. اسفناج، کاهو، کلم چینی و کلم پیچ از بهترین سبزیجاتی هستند که می‌توانید به شکل‌های مختلف در فصل تابستان مصرف کنید.

 


هندوانه و خربزه

از دیگر میوه و سبزیجات عالی برای فصل تابستان هندوانه و خربزه است که هردو سرشار از آب، مواد مغذی و قند هستند. این میوه‌ها نه تنها آب‌رسانی خوبی انجام می‌دهند، بلکه بدن را با مواد مغذی عالی مثل ویتامین B، منیزیم، پتاسیم و فیبر تقویت می‌کنند.

 

انبه

انبه به عنوان سلطان میوه‌ها بهترین ماده‌ی خوراکی برای کاهش حرارت بدن است. شما می‌توانید انبه را به هزاران شکل مختلف، از خرد شده به شکل خام تا به شکل نوشیدنی و اسموتی، مصرف کنید. انبه برای بهبود هضم غذا، درمان گرمازدگی و افزایش انرژی بسیار مناسب است.


لیمو

ساده‌ترین راه برای طعم دادن به یک لیوان آب، مصرف کمی لیمو با آن است. لیمو سیستم ایمنی شما را تقویت می‌کند، پوست را درخشان می‌کند و مقدار مناسبی از ویتامین C به بدنتان می‌رساند. پس در تابستان از لیمو آب لیمو بیشتر استفاده کنید. نوشیدن لیموناد، چای سرد لیمویی یا اضافه کردن آب لیمو به سالاد می‌تواند روش‌های مناسبی برای مصرف آن باشد.


ماست

ماست سرشار از کلسیم است و گزینه‌ی مناسبی برای استفاده در تابستان به شمار می‌آید. ویتامین B و باکتری‌های مفید موجود در آن به سلامت روده کمک کرده، بدن را از درون آرام می‌کند. با اضافه کردن انبه، توت‌فرنگی و دیگر میوه‌های فصل به ماست می‌توانید یک دسر خوشمزه درست کنید که بدنتان را به خوبی خنک می‌کند.

 


ماهی

برای افزایش میزان پروتئین در رژیم غذایی خود بهتر است به جای مصرف گوشت قرمز، سراغ ماهی بروید. ماهی سرشار از اسید‌های چرب مفید است و بعد از خوردن آن احساس گرمای کمتری می‌کنید. پس در روز‌های گرم ماهی را جایگزین مرغ و گوشت کنید.


آووکادو

آووکادو به معنای واقعی یک غذای فوق‌العاده است. میوه‌ای سرشار از اسید‌های چرب تک اشباع که به خنک شدن بدن و همچنین از بین بردن سموم خون کمک می‌کند. هضم آن هم آسان است و در زمان هضم گرمای بیشتری در بدن تولید نمی‌کند.

نعنا

نعنا یک گیاه خنک کننده است که وقتی با لیمو ترکیب می‌شود می‌تواند مثل یک بمب خنک کننده عمل کند. پس می‌توان از آن به عنوان یکی از بهترین غذا‌های تابستانی خنک نام برد. از ساده‌ترین راه‌ها برای تهیه‌ی یک نوشیدنی خنک کننده در تابستان ترکیب نعنا فلفلی، کمی لیمو و شربت سکنجبین است.

نعنا جلوی افزایش دمای بدن را می‌گیرد، به هضم غذا کمک می‌کند، حالت تعوع و سردرد را از بین می‌برد و در درمان خستگی و افسردگی بسیار موثر است. همچنین دمنوش نعنا می‌تواند یک محرک عالی برای افزایش تعریق و در نتیجه خنک‌تر شدن بدن باشد.

ساده‌ترین راه مصرف نعنا هم قرار دادن چند برگ نعنا در یک شیشه‌ی آب و نوشیدن آن در طول روز است. بهتر است برگ‌های نعنا یک ساعت در بطری آب بمانند و بعد از آن شروع به نوشیدن آب کنید.

منبع: دیجی کالا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.