صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیت‌الله علم‌الهدی: تحمل سختی‌ها اگر با نگاه و نقش مادی و اجتماعی زندگی باشد، ارزشی ندارد

  • کد خبر: ۱۷۸۵۰۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: رنج بردن و تحمل سختی‌ها اگر با نگاه و نقش مادی و اجتماعی زندگی باشد، ارزشی ندارد بلکه باید در تمام عرصه‌های زندگی، سرمایه اصلی و اخلاص را از دست نداد بر همین اساس عاملی که سهم خدا را به ویژه در عرصه تبلیغ بیشتر می‌کند، اخلاص در عمل است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمدعلم الهدی چهارشنبه شب در دوره آموزشی مهارت افزایی ۲۰۰ نفر از مبلغان بقاع متبرکه کشور، افزود: امروزه دشمن سعی دارد تا برای ما ارزش گذاری کند و اگر فرد برخلاف آن‌ها سخن بگوید، عنصر غیر ارزشی محسوب شود و حال آنکه فرد برای اینکه محبوبیت خود در جامعه را بر اساس ارزشی که دشمن مشخص کرده است رفتار کند، بزرگترین خطر و آفت بر سر راه فرد و جامعه روحانیت است.

وی افزود: طلبه‌ها و روحانیون اگر خدا را در انجام وظیفه خود در نظر بگیرند ملاحظه هیچ چیزی را نمی‌کنند حتی اگر همه دنیا علیه آن‌ها باشند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: همه باید اخلاص را به عنوان سرمایه در عمل خود حفظ کنند و قرار گرفتن در موقعیت‌ها و محیط‌های مختلف شما را تغییر ندهد و با نگاه اینکه مردم را راضی کنید، نباید خدا را از خود ناراضی نکنیم.

امام جمعه مشهد گفت: رنج بردن و تحمل سختی‌ها اگر با نگاه و نقش مادی و اجتماعی زندگی باشد، ارزشی ندارد بلکه باید در تمام عرصه‌های زندگی، سرمایه اصلی و اخلاص را از دست نداد بر همین اساس عاملی که سهم خدا را به ویژه در عرصه تبلیغ بیشتر می‌کند، اخلاص در عمل است و باید عرصه‌هایی برای خود به وجود بیاوریم که آخرت ما را بسازد و دنیای ما را پربرکت کند.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه عمل فرد در شناخت منفعت و ضرر نسبت به خدا مقایسه می‌شود و هر جا اخلاص بود نتیجه خواهد داشت، اظهار کرد: در تمام عمر، عملی که برای خدا انجام نشده باشد هنگام‌مرگ، چیزی برای انسان ندارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: لباس روحانیت، لباس نوکری است و اگر در خدمت اهل بیت (ع) باشیم، آن‌ها دنیای ما را به بهترین وجه اداره می‌کنند و هرچه مایه بگذارید، این بزرگواران از شما گران می‌خرند.

وی با بیان اینکه مسیر کار روحانیت یک‌مسیر مشخص، راه و جاده معین با مولفه‌های معلوم و شاخصه‌های تثبیت شده نیست، گفت: فرد ممکن است از مسیر و جاده‌ای حرکت کند و موقعیت‌های بالایی درک کند و ممکن است مسیر دیگری برود و آینده‌ای سیاه و ظلمانی داشته باشد و عرصه روحانیت، امروز به عنوان یک جریان تثبیت شده در جامعه است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.