صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نگاهی به پیشنهادات کمیسیون سلامت، محیط ‌زیست و خدمات‌ شهری مشهد در مجمع مشورتی شوراهای کلانشهرها

  • کد خبر: ۱۹۲۱۴۵
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مجمع مشورتی رؤسای شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌های کشور به تشریح پیشنهادات این کمیسیون پرداخت.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام دبیری امروز، ۱۱ آبان، در نشست پایانی شصت‌ونهمین مجمع مشورتی رؤسای شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های کشور به ارائه گزارشی از دستاورد‌ها و خروجی‌های کمیسیون «سلامت، محیط زیست و خدمات شهری» پرداخت.

وی با بیان اینکه بررسی حمایت‌های قانونی شهرداری برای صیانت از سیما و منظر شهری و طرح پلیس ساختمان، اولین دستورکار بررسی شده در این کمیسیون بود، اظهار کرد: با توجه به تکثر و تعداد معضلات اجتماعی، اقتصادی و قضایی برای شهروندان و مجموعه مدیریت شهری، با توضیحات ارائه شده، طرح مذکور قابلیت اجرایی نداشته و پیشنهاد شد پس از بررسی مجدد توسط طراحان، در کمیسیون‌های حقوقی، شهرسازی و برنامه و بودجه اجلاس آتی بررسی شود.

دبیری، بررسی طرح جامع تفصیلی مدیریت پسماند، تبدیل زباله به کمپوست را دیگر دستورکار این کمیسیون عنوان کرد و گفت: با توجه به ارسال طرح پیشنهادی توسط طراحان در شورای اسلامی شهر شیراز، مقرر شد علاوه بر شیراز، دو شهر دیگر طرح مذکور را با لحاظ تعداد و حجم بیشتر اجرا کنند و نتایج این طرح در جلسه آتی کمیسیون مطرح، ارائه و بررسی شود.

وی افزود: طرح مذکور نیاز به حمایت مؤثر وزارتخانه جهادکشاورزی برای خرید محصولات خوراک دام دارد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مجمع مشورتی رؤسای شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌های کشور تصریح کرد: بررسی طرح تفکیک زباله از مبدأ با توجه به تأکید وزارت کشور دستورکار سوم این نشست بود.

دبیری گفت: با توجه به گفته‌های وزیر کشور به شهرداری‌ها مبنی بر اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ به عنوان طرحی الزام‌آور، کمیسیون پس از طرح و بررسی مجدد و تبادل نظر اذعان کرد که طرح‌های مرتبط با محیط زیست و زیست‌پذیری شهری از جمله طرح‌های احداث کارخانه بیوگاز، احداث کارخانه زباله‌سوز، طرح‌های زیربنایی تفکیک از مبدأ به ویژه در تأمین ماشین‌آلات سبک جمع‌آوری اقلام تفکیک شده و همچنین طرح‌های مرتبط با جمع‌آوری و انتقال پساب برای استفاده از آن در توسعه و نگهداری فضای سبز شهر‌ها نیاز به حمایت و تأمین مالی از جانب دولت است و شهرداری‌ها باید در بهره‌برداری و راهبری پروژه‌ها اقدام کنند.

وی افزود: باتوجه به شرایط اقلیمی حاکم بر کشور حمایت‌های دولتی و وزارتخانه‌ها در اجرای پروژه‌های زیست محیطی الزامی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.